Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.436
Поени од реакции
9.109
Sto tolku go zapna covekot :D
срамежлија е човекот, уште ко дете таков лигуш беше, со чврги го тепаа, ама не се сменал, па си реков да му помогнам да го победи срамот, да го вклучам малку во друшвово да дискутира, жал ми каде го гледам, седи по страна а сака човекот да каже нешто ама тамам да каже нешто, не може душа му се стега.

A

Avenger99

Гостин
срамежлија е човекот, уште ко дете таков лигуш беше, со чврги го тепаа, ама не се сменал, па си реков да му помогнам да го победи срамот, да го вклучам малку во друшвово да дискутира, жал ми каде го гледам, седи по страна а сака човекот да каже нешто ама тамам да каже нешто, не може душа му се стега.
Газот не можеш да си го избришеш, за политика ќе расправаш тука. Си регистрира профил за тука на оваа тема да пишуваш од Острелија. Поштеди ме нареден пат од твојте глупости.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.436
Поени од реакции
9.109
Газот не можеш да си го избришеш, за политика ќе расправаш тука. Си регистрира профил за тука на оваа тема да пишуваш од Острелија. Поштеди ме нареден пат од твојте глупости.
така бе другар, опушти се, не се стегај, искажи се што имаш да кажеш.

Член од
18 јануари 2018
Мислења
334
Поени од реакции
246
Za sho go meshate narodot
Sho podrazbirate pod narod, administracijata i gazdite
ili rabotnici i penzionerite?
Eve ne glasav, kako i mnogumina od maalovo. I sho sea? Gleate deka ne zavisi ni od mene ni od komshiite, pak se ke im dadat na sqiptarite
Za protesti ete gi u Skopje neka si se soberat, dzabe li se okolu pola milion?
Da ne o4ekuvate nekoj od 150 km odale4en od Skopje da vi dojde sam da vi prorestira?
Ako ne vi 4ini, soberete se vo Skopje, ispokolete se, odete pred sobranie, ili polesno vadete vizi i eu dokumenti i skrshete glava od Gomnodonijava

Член од
8 јануари 2013
Мислења
646
Поени од реакции
2.088
Тоа е таа ‘европска’ влада што ќе се бори против организираниот криминал,на чело со министер произлезен од крими-терористичка политичка партија.Со лесно :popce:

Член од
25 март 2012
Мислења
8.590
Поени од реакции
5.188
Зошто македонците не протестираат против поскапување на струјата?

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Зошто македонците не протестираат против поскапување на струјата?
Зошто секогаш вие сте тие "загрозените" кои чесно и редовно ги плаќате сметките за струја....дури и во претплата сте......ни вие самите не знаете зошто протестирате, важно ви е да се дружите.
Сега ова што го правите во неколку градови.....типична политичка пропаганда.....ете демек вие сте поштени и чесни, како и секогаш загрозени.
И колите на ЕВН им ги палите во Тетово.....а што правевте кога доаѓаа да ви гасат струја? Зоља одма или за почеток со калаш.....

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.214
Поени од реакции
22.848
СДСМ ја демантира неточната вест објавена од Канал 5
СДСМ во целост ја демантира објавената неточна вест од страна на Канал 5 телевизија со наслов: Договорен премиер по принципот три години Заев , една Зибери –ДУИ ќе управува со УЈП и МВР, се анведува во партиското соопштение.

Не е точно дека во разговорите помеѓу СДСМ и ДУИ е договорен премиер по принцип како што е објавено, тоа е невистина.

Исто така не е точно ниту тоа дека веќе се договорени било какви персонални решенија и поделби на ресори.

СДСМ им стои на располагање на медиумите, и очекува во духот на прифесионалното новинарство, за вакви прашања да побараат официјална потврда од партијата, или став, пред да биде објавена.

На овој начин се пласираат неточни информации во јавноста, а граѓаните се доведуваат во заблуда.

СДСМ навремено ги информира граѓаните и доколку има договор тоа јавно ќе го соопшти, демантира СДСМ.

Последно уредено:

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.869
Цела оваа ситуација ми делува PsyOps, ова со поскапувањето на струјата е интересно, во ваква една тензична ситуација, среде пандемија да одиш со поскапување и згора на тоа МЕПСО да излегува со така провокативни изјави, тоа е чисто создавање подиум за протести.
Симптоматично е шо веднаш во одредени градови се прибегнува кон насилни протести, а истовремено се врши жестока медиумска кампања за прифаќање на ултиматумот за премиер Албанец, кој ако се прифати автоматски ќе прерасне понатаму во пракса т.е ротирачки Премиер на Влада по етнички клуч како во БиХ.
Поскапувањето на електричната енергија би требало да креира заедничка кауза за обединување и да има некаква реприза на Ш.Р.

:toe:

Последно уредено:
Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.529
Поени од реакции
2.626
Цела оваа ситуација ми делува PsyOps, ова со поскапувањето на струјата е интересно, во ваква една тензична ситуација, среде пандемија да одиш со поскапување и згора на тоа МЕПСО да излегува со така провокативни изјави, тоа е чисто создавање подиум за протести.
Симптоматично е шо веднаш во одредени градови се прибегнува кон насилни протести, а истовремено се врши жестока медиумска кампања за прифаќање на ултиматумот за премиер Албанец, кој ако се прифати автоматски ќе прерасне понатаму во пракса т.е ротирачки Премиер на Влада по етнички клуч како во БиХ.
Поскапувањето на електричната енергија би требало да креира заедничка кауза за обединување и да има некаква реприза на Ш.Р.

:toe:
Дополнително , може ќе звучи теоријава малку far-fetched , ама очигледно е дека протестиве за поскапувањево се во градови каде што има мнозина Албанци , каде најверојатно се организирани од албанскиот политички блок ,спремни за доколку дојде до неприфаќање на премиер албанец , да прераснат во поинакви протести.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom