Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
J

joli1

Гостин
Претпоставувам дека у живот повеќе од 20000 денари у раце немаш држено....ок, е. Ќе пораснеш и ќе почнеш да разбираш....
вероватно сфати дека не си у право па сеа се бавиш овде со претпоставки, хахаха.

колку пари имам држено во раце не е тема на моабет, ама ете пошто сакаш да знаеш ќе ти кажам дека многу повеќе од 20000 денари имам држено во раце уште као дете пошто работам од мали години.

разбирањето и зрелоста немаат врска со годините, ситуацијата у која е Македонија е резултат на гласањето и наивноста на постарите, не на помладите, нели?

иначе, ако си озбилен и ако сериозно сметаш дека ДПМНЕ има пукнато 300 милиони евра за пропаганда, влијание итн на овие избори, тогаш нема шо уопште после ова да ме цитираш.

Член од
7 септември 2008
Мислења
62
Поени од реакции
44
Нема тука никаква логика, туку токму како што велиш ти, БРОЈКИ.
Побарај инфо од граничните органи за влез (во деновите пред изборите) на лица од Албанија или српската покраина Косово и Метохија и со елеменатрни познавања од математика ќе видиш дека бројките ја изразуваат вистината која тебе не ти одговара и ја негираш.
Mislis od Republika Kososovo Spored ustav na SRM :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.772
Поени од реакции
36.707
На каква оставка од функција? Па Љубчо и Никола поднесоа оставки од претседателските функции.
ОК, не знам тоа. Кој негира такво нешто? Човекот тврдеше дека никогаш немало оставки по изборен пораз, му посочив дека имало. Ете, додај ги и тие плус, ако е точно, само е дополнение на тоа моето.

Ко оние бабите на контактните телевизии сте: почнуваат да зборат за изборите, на крај го извртуваат муабетот и стигнуваат до кокошката на свеската од комшијата.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
вероватно сфати дека не си у право па сеа се бавиш овде со претпоставки, хахаха.

колку пари имам држено во раце не е тема на моабет, ама ете пошто сакаш да знаеш ќе ти кажам дека многу повеќе од 20000 денари имам држено во раце уште као дете пошто работам од мали години.

разбирањето и зрелоста немаат врска со годините, ситуацијата у која е Македонија е резултат на гласањето и наивноста на постарите, не на помладите, нели?

иначе, ако си озбилен и ако сериозно сметаш дека ДПМНЕ има пукнато 300 милиони евра за пропаганда, влијание итн на овие избори, тогаш нема шо уопште после ова да ме цитираш.
Не, повеќе од 10 немаат дадено....мислев на другите.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.328
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.844
Поени од реакции
36.878
Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Не ми е јасно тоа што не сакате да сфатите дека во моментов сајтот на ДИК не е во функција. Три пати отвори ги резултатите за едно избирачко место (ако во моментот работи), три пати различни резултати кажува. Едноставно речено, ги меша избирачките места.
Еве пробај и ти сфати како може од вчера 21 часот до сега 14 часот 900.000 ливчиња да не можат да пребројат. Мене реално тешко ми е за сфаќање оваа ситуација :)
Ја и ти да земевме до сега ќе ги преброевме.

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.778
Поени од реакции
2.755
Ако има еден, велам само еден ебен човек што знај што прај во државниве институции да пукнам лице место

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.454
Поени од реакции
5.176
Еве пробај и ти сфати како може од вчера 21 часот до сега 14 часот 900.000 ливчиња да не можат да пребројат. Мене реално тешко ми е за сфаќање оваа ситуација :)
Ја и ти да земевме до сега ќе ги преброевме.
Не би рекол, сепак се тоа 900.000 ливчиња а некои се веќе и изгорени така да тешко се бројат, верувај коа ти велам!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399

:facepalm:
Ја се чудев кои се овие на гласачкиве ливчиња :LOL:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Не би рекол, сепак се тоа 900.000 ливчиња а некои се веќе и изгорени така да тешко се бројат, верувај коа ти велам!
Што изгорени, што измешани. Ама па тоа чуден патернот на несакајќи мешање, како немаше по грешка у Арачиново 99% гласовите за сдсм/вмро да ги прерачунале

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom