- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 14
jas si imav edno papagalce ali si umre i sea si neam
Аман бе...ај пишете колку може да живее еден папагал без храна??:pos2:
зашто пред 2-3 саати кај мене на тераса дојде едно папагалче го земав дома ама уште не сум купила храна т.е. нема ништо отворено, па се надевам дека ке преживее до утре.
Само да знаеш дека и од премногу леб може да ти умре. Мојов папагал се дави во леб. Едвај чека да седнеме на ручек во кујна и тој одма да долета. Жива досада, во тањири ни се бута.Аман бе...
дај му леб таму,решен проблем.
Па уште ако у некое пластично капаче му ставиш малку вода...
е стварно ќе ти биде благодарен.
Да не ти киднал тебе? Па завршил кај мене. :helou:HCL го гледам твојот папагал,ко мојот да го видов(мислев воскреснал)
После цели 8 години(тука некаде), замина од овој свет....иначе тој ми беше втор.А првиот ми кидна.. Може тој да е...Никола се викаше...викни Никола,ако реагира да ми го вратишДа не ти киднал тебе? Па завршил кај мене. :helou:
Јок, не реагира на Никола. Ама реагира ако викнам лееееб! Тогаш заборава на сите најдлабоки стравови и прави се по секоја цена да дојде до лебот.После цели 8 години(тука некаде), замина од овој свет....иначе тој ми беше втор.А првиот ми кидна.. Може тој да е...Никола се викаше...викни Никола,ако реагира да ми го вратиш