AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 4.830
- Поени од реакции
- 7.575
Зте-то оди за 4500. Ко воли нек изволи.Продавам ZTE Racer, нов, кодиран на вип. Цена на пп.
Зте-то оди за 4500. Ко воли нек изволи.Продавам ZTE Racer, нов, кодиран на вип. Цена на пп.
Скршен е ? од кај дијагноза дека е екран ?Продавам Самсунг е900 ептен зачуван, само екранот треба да се смени... цена 700 денари...
вака екранот од надвор не е скршен меѓутоа од половината нагоре е оштетен и се гледа само бело.. така што е потребна замена... кој знае да смени сам, на ибеј се по 9 долари така што ефтино испаѓа...Скршен е ? од кај дијагноза дека е екран ?
А што тарифа сакаш да земеш: L, XL, M?Треба да земам број на сметка па и телефон ... телефонот секако нема да ми треба па ако некој сака нов телефон за поефтина цена по негов избор, нека ме контактира ќе се договориме за цената
Мислам дека го имаат и Samsung Galaxy S ако некој е расположен за него или па било кој друг ќе прашам
Изборот на телефони може да го погледнете ТУКА ... телефонот ќе има 2 години гаранција од Vip
контактирајте ме тука или на приватна порака
Ти или некој друг ако сакате телефон контактирајте ме на ПП ќе ви кажам цена за тој телефон што сакате ... на која ќе земам не е битноА што тарифа сакаш да земеш: L, XL, M?