Beli?Епа вака дечки, имам 10 нови iPhone's 3G - 16 GB цената е 350 ЕУР, нови неотпаковани. Кој е заинтересиран нека пиши. Доколку некој со мобилара сака да ги купи сите можиме да се договориме околу цената.
Луѓе дајте ако има некој ако сака да се заемниме барам нокиа 5130 или 5310 или 5220 а давам нокиа 3110 класик со гаранција полнач усб кабел 2гига картица со адаптер слушалки и нокиа 6070 со полнач и слушалки ? Ако нема никој од овие телефони ае добро инаку друго што понудувате за овие два ? Јас повеќе сум за тие трите погоре xpressmusuc али дајте понуди да видам ?
Бива да се смениме ? Јас да ти ги дадам овие два ти мене 5310 ? Мсн нешто да се договориме ?Ако сакаш можам да ти завршам работа за Nokia 5310 Xpress Music
Повеке информации за мобилниот на овој линк : http://www.gsmarena.com/nokia_5310_xpressmusic-2087.php
E-mail za kontakt: mob_pazar@yahoo.com
Поздрав :wink:
другар јас можам да ти понудам копија на N79 нова неодпакована во кутија со сите додатоци имам и црна и сива , ако си заинтересиран пиши- Sony Ericsson T715
- Sony Ericsson W705
- Nokia N79
- LG KS660
- LG KF700
Ако продава некој од овие тука нека пише обавезно!!!
другар јас можам да ти понудам копија на N79 нова неодпакована во кутија со сите додатоци имам и црна и сива , ако си заинтересиран пиши
Поздрав