Пазарете се тука!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Necrophilia напиша:
До Мрно и до Армин.

видов дека дека некој бришел постови по темата... како и да е ако мислите дека телефонот е женски многу сте се излажале...
иако телефонот наликува на глам фон тој има многу добри функции за таа цена... ретко нокиа да произведе квалитет и убави и функционалност во едно. Ако на некој му пречи златната маска која уствари воедно е унишоп, затоа што златна облека носат и `машки` еве ви ги и другите 3 маски на тој телефон што можат да се најдат.

а оваа е оригиналната верзија на ламор т.е. златната...

телефонот има инфраред колку што знам, мп3, некои 5 мегабајти меморија доволно колку да стаиш 2 мп3ки цели или пак ке си ги скратиш само омилените делови и ке можеш да си стаиш сигурно преку 20 мп3ки...
т.е. опцијата мп3 на овој телефон не е за слушање на тие мп3ки туку за ставање на рингтон, смс и будилник.
има вга камера со неограничено видео снимање, фм радио, ммс, гпрс, 1000 броеви меморија итн... :toe:
Plus mnogu ubavi fotki vadi.I Ne e koristen mnogu samo dva meseca.Ajmo:vozbud:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Bada Bing! напиша:
Kолку може да добијам за V3?
абе има тема за проценки, таму ке ве молам.

п.с. В3 ако е во добра состојба максимум 4500 денари.
Просечно идат од 3800 до 4200.

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Necrophilia колку би добил за Sony Ericsson W800i стар година и три месеци со кабел, слушалки и мемори стик 1ГБ, или колку би доплатил за Nokia 7390?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
за вокменот сониериксон во кеш би добил максимум 130/140 ако е се ок.

за 7390 би имал доплата...кхм... ај сам израчунај си.
Еве ке ти го рачунам во замена некои 9000 денари. тоа ти се скоро 150 да неречам 148.

http://www.telefoni.com.mk/phone.php?brand=1&id=868

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Necrophilia напиша:
за вокменот сониериксон во кеш би добил максимум 130/140 ако е се ок.

за 7390 би имал доплата...кхм... ај сам израчунај си.
Еве ке ти го рачунам во замена некои 9000 денари. тоа ти се скоро 150 да неречам 148.

http://www.telefoni.com.mk/phone.php?brand=1&id=868
Не те разбрав добро. Ќе треба да ти доплатам 9000 ден. за нокиата да ја земам или? :toe:
Едит: Oк е, разбрав.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
кхм.. мислиш дека 7390 чини 300 евра?

ај убо прочитај го мојот пост буква по буква.
значи за 7390 ке имаш доплата од... сам да си израчунаш. јас ти дадов линк за да видиш која е мојата моментална понуда за тој мобилен телефон а твојот телефон ке го рачунам 9000 денари у замена.
Израчунај си сам колку ке доплатиш.

п.с. за да ја видиш цената кликни на линкот од телефони.ком.мк

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
иначе телефонот иде во фулл пакување што се подразбира микро сд од 128мб, оригинална л`амор врвка и футрола, дата кабел, слушалки од истата серија и година дена гаранција, па сега ако ти се допага цената види сам што би нарпаил дали ке дадеш во кеш или ке го остаиш сониериксонот и ке доплатиш.
Знам дека си го преценуваш телефонот оти имаш 1гб мемори стик, цената што ти ја кажав значи во кеш останува иста но во замена еве ради мемориската можам + 1000 денари да ти спуштам од 7390та...

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Не видов дека на телефони лево имало твоја цена, тоа ме збуни дека пред тоа никаде не видов цена :vozbud:

Едит: Ако ти сакаш давам ти ја и оригиналната мемори стик со 512МБ, значи и двете ти ги давам, (па белки и тука некој бизнис ќе направиме). Само кажи ми, само розеви имаш? Го имаш оној црниот + бронза боја?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ах... и пак ке забораев, телефониве ми се ограничени. Значи неможам да ти продадам кога ке посакаш. Моментално ги немам на лагер а се чека 4 до 5 максимум часови за да ми пристигне одкако ке го нарачаш. Додека ретко ми се случува на лагер да го имам почесто се чека и неколку дена за да стигне.

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
еее некро...мислиш ми се исплаќа да го дадам панасоникот вс6(2 мп камера,32 мб меморија,2 милиони бои) ако не си запознаен со него...3-4 месеци користен за моторола л6 отприлика исто толку користена + доплата од 3 500 ???

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
јас тоа сум го кажал? реално панасоникот е подобар во функции од моторолата али на панасоник многу повеке му пага цената оти ем нема делови ем ако ги има се прескапи, пример флет за ВС3 панасоник, кој би требало да е ист со ВС6, јас досега само за ВС3 сум мењал спрема мене дилерски е 13 евра, а јас му наплатив на човекот 2400 денари и мораше да прифати оти никаде во Скопје го немаше флетот.:toe:
Во последно време не се ценат многу функциите туку квалитетот и марката т.е. фирмата.

СониЕриксон со 2 мегапикселна камера и 300 чуда на него е некои 170/80 евра на ново.
Нокиа со истите функции, дури и послаби функции од сониериксонот на старо иде толку, исто така процентуално ако гледаме.

К750 скоро сегде е нов 12.000 на старо се наога за 5/6000ки максимум 7000 ако е гланц.
Нокиа Н70 скоро сегде е 15.000
на старо испод 10.000 нема шанси да се најде макар и во парталава состојба да е.

Проблемот е во тоа што многу тешко се репарираат тие телефони што им пага цената, еЛЏи, НЕЦ, Шарп, Панасоник, Сендо итн...

еве јас имам тука Сендо Икс, има дури и подобри функции од 6600, 3000 денари го продавам веке цел месец неможам да го продадам а да имав 6600 за неполни 6 часа ке ја продадам.
Исто и со П910та на девојка ми повеке од еден месец ми е тука од 10000 денари ја спуштивме цената на 7000 денари кога неке - неке :toe:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
п910 за 7000? не е то евтино?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ako ti e evtino dojdi zemi go...

full pakuvanje mi e so 64megabajti Memory Stick, penkalca, data cable, postolje, slushalki - znaes i samiot deka ne se od obicen sonyericsson slushalkite isti itn...

taa cena go davam oti ne mi e do parite tuku samo da se otarasam od telefonot, a i da ti kazam ne e bash u nekoja dobra sostojba na izgled izlitena mu e maskata oti nekoi 2 godini skoro mozda i vishe e koristen...
p.s. so nova originalna maska e 9000.

Член од
23 март 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
Necrophilia,dali mozes da mi nabavis 2 parcinja Soni Erikson K700 polovni?

Kajgana Shop

На врв Bottom