Пазарете се тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
чеј малце, сакаш замена или кеш? оти ако е за замена можеме да прајме муабет али за кеш скапо ми е.

N

Nephthys

Гостин
Kolku ide Nokia 7360stara 3 meseci za zamena,aha i palmot me zanima kolku ide za zamena?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
khm... se zavsi od toa kolku e stara.
Imam edni prijateli t.e. kolegi ja prodavaat 4500 denari vo top sostojba im e ima uste 4 meseci garancija. znam deka e preku 10000 nov, ali nema pobaruvacka posto nema nekoi mnogu jaki funkcii telefonot.
A za palm-topot neam pojma, toa sto znam da servisiram ne znaci deka se razbiram nesto mnogu u toa. Otprilika ako gledame funkcii preku 150/170 evra bi trebalo da cini, samo kazi mi PDA ili Palm-top t.e. raboti na Sim Card?

N

Nephthys

Гостин
Аха работи на сим картичка,башка што има и 1 гига мемориска картичка jessops.
данкешен за информацијата

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
prodavam nokia 6600 cena 4500 den

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
А состојба да пишевте.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Necrophilia напиша:
чеј малце, сакаш замена или кеш? оти ако е за замена можеме да прајме муабет али за кеш скапо ми е.
За замена де...
Не ми е за парите...сакам само да го сменам дури има вредност.

Кажи што нудиш за него?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
khm... mislam deka eden drugar ima bel, aj utre ke ti kazam ako ne go prodal.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Абе колку пари би можел да му земам на сони ериксон к310и стар 6месеци функционира се супер.
сеуште не сум одлучил да го продавам ама да наjдам прво нешто поубо па...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па види сега вака, Мобимак или Космофон како и да е го пордаваат некои 5/6000 денари во при-пејд верзија ако го одземеш бројот еве ке заокружиме дека нов е 5000.
Во скоро секоја мобилара па дури и кај мене го имаат на лагер за 4000/4500 денари нов. 50 евра ми е дилерска...
Да така ако е добро сочуван нормално што би требало да му извадиш на телефонот и ти да не бидеш во загуба а ни човекот што ке ти го купи е 3000 денари. Се разбира во мобилара нема да можеш да ја постигнеш таа цена. Максимум што би добил за него ви ти било 2000/2200 денари. Ама па во мобилара нема да се малтретриаш да бараш и да убедуваш за да ти го купат.

dLt-Ed

молчењето е злато
Член од
29 јануари 2006
Мислења
126
Поени од реакции
3
А колку може да се добие за samsung e600(exra sostojba), кажи ми во замена колку ќе се рачуна. и која би била доплата за motorola v3, не мора да е нова.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
абе имате тема за ова... насловот и е Цените на мобилни телефони на приватен пазар... таму поставувајте прашања за проценка на телефони.

п.с. за самсунгот Е600.
Многу зависи од состојбата на телефонот ако не е многу изгребан, не клати вратичката би добил некои 30/40 евра максумум.
В3 на ново се наога за 130/40 евра.
На старо многу ретко али би идела од 70/80 па нагоре зависи од состојба.
п.с. не купувај В3, мој совет ке се сјебеш за исти пари бољи купи си некоја скапана нокиа или сониериксон.

Kajgana Shop

На врв Bottom