Пазарете се тука!

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
некрофилиja фала за информациjата.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ништо повели и друг пат, бај д веј немој да мислиш дека е нереална цената за тој телефон оти јас К700ки ги откупувам од 2500 до 3000 денари а ги продавам маск до 4000.
А к700 за разлика од твојот има 2ипол пати појке меморија, радио и блутут.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
не ми текнува кој од форумов сервисираше кај мене 7360ка мртва па одкако му ја оживеав изгуби мрежа па и одкако му ја направив мрежата ми порача тастатура.
Ако ја прочита поракава нека помине утре после 12саат кај мене на работа ке ја донесам тастатурата вечер девојка ми треба на мене да ми ја донесе.

Позз изглеа толку за денеска од мене на кајгана...

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Колку можам да добијам за SonyEriccson w550i да ми го проценат плус да доплатам за некоја добра Нокиа?!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Necrophilia напиша:
не ми текнува кој од форумов сервисираше кај мене 7360ка мртва па одкако му ја оживеав изгуби мрежа па и одкако му ја направив мрежата ми порача тастатура.
Ако ја прочита поракава нека помине утре после 12саат кај мене на работа ке ја донесам тастатурата вечер девојка ми треба на мене да ми ја донесе.

Позз изглеа толку за денеска од мене на кајгана...
Мрно мислам дека беше/Ако не прочита тојјас ке му кажам.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Necrophilia иам новост...сакаш ваков? Понуди Цена

Nokia 6681

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
armin06 напиша:
Мрно мислам дека беше/Ако не прочита тојјас ке му кажам.
ај кажи му, а јас се се мислев дали Марсо или Мрно... некако исти ми се никовите на прв поглед.
Иначе му ја имам донесено тастатурата после или пред школо нека помине ако може....

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
betogrozdanov45 напиша:
Колку можам да добијам за SonyEriccson w550i да ми го проценат плус да доплатам за некоја добра Нокиа?!
зависи од состојбата ако е у прилично добра состојба и ти е фулл пакување би добил некои 80/100 евра.
треба да ми кажеш нешто подетално за телефонот оти W550i имам видено во преку 20 состојби и на сите 20 би им дал различна цена значи ако ти е без додатна опрема само телефон и полњач и ти е крш у маската излите тастатурата излитена, флипот лабав батерија не држи појке од 12 саати би добил 30 евра.
Ако ти е со 512мемори стик, слушалки, звучки, дата кабел, комплет кутија, добро сочуван - може да има некоја гребнатинка итн...
130 евра.
Добра нокиа... пак треба да ми пообјасниш.
Сите нокии у принцип се добир.
6230
6600
6230и - без доплата
7610
6670
3230
6680
6681
6630

сите овие нокии се движат околу таа цена значи од 80 до 140 евра.

интересно е што на нокиата неможе да и варира многу цената оти опни и 15 евра оригинална маска и ете ти нов телефон.
На сониериксонот 40 евра е оригинална маска.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Teлефонот ми е фул пек, со вградена 256 меморија, со слушалки, дата кабел, комплет и кутија, тастатурата не е излитена, батеријата држи 2-3 дена, со две маски оригинални е сега на маската има неколку ситни гребаници.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Prodavam telefon Nоkia 7360 epten socuvan i malku koristen so orginal maska{kako na slikava} na majka mi bese,ona dobi nov poklon,a bidejki ja si kupiv pa sakam da go prodadam da ne mi stoi doma

Pece_nt

Dezuren Samoubiec
Член од
1 февруари 2007
Мислења
198
Поени од реакции
3
Necrophilia moze li da mi kazes kolku e cenata na nokia 6680 ili 6681 i dali bi napravil zamena za LG S5200 so moja doplata?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
betogrozdanov45 напиша:
Teлефонот ми е фул пек, со вградена 256 меморија, со слушалки, дата кабел, комплет и кутија, тастатурата не е излитена, батеријата држи 2-3 дена, со две маски оригинални е сега на маската има неколку ситни гребаници.
епа ако си од ск помини кај мене во мобилара, за подетални информации на пвт да не праиме офф топик.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Pece_nt напиша:
Necrophilia moze li da mi kazes kolku e cenata na nokia 6680 ili 6681 i dali bi napravil zamena za LG S5200 so moja doplata?
немам ниту 6680 ниту 6681, еве еден член со ник голф има 6680 па ако си го продадеш елџито купи му го у кеш.

п.с. со елџи у принцип не работам, многу тешко се сервисираат и наогаат делови.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
До Мрно и до Армин.

видов дека дека некој бришел постови по темата... како и да е ако мислите дека телефонот е женски многу сте се излажале...
иако телефонот наликува на глам фон тој има многу добри функции за таа цена... ретко нокиа да произведе квалитет и убави и функционалност во едно. Ако на некој му пречи златната маска која уствари воедно е унишоп, затоа што златна облека носат и `машки` еве ви ги и другите 3 маски на тој телефон што можат да се најдат.

а оваа е оригиналната верзија на ламор т.е. златната...

телефонот има инфраред колку што знам, мп3, некои 5 мегабајти меморија доволно колку да стаиш 2 мп3ки цели или пак ке си ги скратиш само омилените делови и ке можеш да си стаиш сигурно преку 20 мп3ки...
т.е. опцијата мп3 на овој телефон не е за слушање на тие мп3ки туку за ставање на рингтон, смс и будилник.
има вга камера со неограничено видео снимање, фм радио, ммс, гпрс, 1000 броеви меморија итн... :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom