S
SSS-Stolica
Гостин
taka treba vecera malce zabegavme ama toa e toa.treba da se sobereme masovno ama bez incidenti.
Само смирено... не треба сега така.... ќе им вратиме дупло кога ќе дојде времето, само сега за сега полека.Abe ajde vo Francija studentite na protestite palea kukji, avtomobili, celi naselbi.. ovde se izivljavaat so maturantite, a mladite voopsto koi vcera bile pred gayreek ambasada gi pcujat i sl. TOTALNO GI PODRZUVAM! TREBALO DA JA ZAPALAT CELA AMBASADA SITE GRCI DA IZGORAT. KOJ GI EBE SO KE MISLAT ZA NAS. Neka ide u qrec i nato i eu i da si gi ispolnime tie 11 celi koi gi odredija vo slucaj na veto, BEZ da ni dadat VETO!
Okolu maturantite... ima eden kup NELOGICNOSTI. Znam deka ne se za ukinuvanje na maturata tuku za koregiranje na propustite. Ako ja gledase vcera emisijata so Rushiti kako gostin ke vidis kakov prost covek e minister za obrazovanie. Go prasuvaat DIREKTNO JASNO prasanje, a ovoj ne go sfatil prasanjeto i go povtoruva ednoto te istoto.оф топик, извини што се иживуваат со матурантите?? а ние што полагавме примен будали бевме?? целата работа се знае што е, сакаат да поминат и како минатите генерации кои се извлекоа без полагање. Не им се седнува да учат тоа е факт. Имам мајка која работи во гимназија и точно знам како е работата. И наместо да одат во школо се бавтаат по кафичи. Ако од сега вака прават како мислат да студираат?? Инаку за ова со инцидентов.. па мајкому се да ќутиме се да пазиме се со арно, а гледаме дека џабе ни е пак. Треба малку да покажеме заби. Грците немаат никаква култура и однесување. Одвратни се!
zosto? moze ednostavno samo da im odkazeme gostoprimstvo , nema potreba od palenjeako staat veto e togas grckata ambasada ke bide izgorena do temel
Браво за мислењето Драгана!!оф топик, извини што се иживуваат со матурантите?? а ние што полагавме примен будали бевме?? целата работа се знае што е, сакаат да поминат и како минатите генерации кои се извлекоа без полагање. Не им се седнува да учат тоа е факт. Имам мајка која работи во гимназија и точно знам како е работата. И наместо да одат во школо се бавтаат по кафичи. Ако од сега вака прават како мислат да студираат?? Инаку за ова со инцидентов.. па мајкому се да ќутиме се да пазиме се со арно, а гледаме дека џабе ни е пак. Треба малку да покажеме заби. Грците немаат никаква култура и однесување. Одвратни се!
--Predlog iminja ^^Браво за мислењето Драгана!!
Уште колку треба ние да отстапиме ?
1. За окупираните делови не сакам да зборувам и асимилацијата и прогонетиот Македонски народ од нивните родни огништа не сакам да коментирам!
2. Знамето! Кое го носеле и чувале нашите предци толку долго време!!
3. Не дотераа до тој степен, ДА РАЗМИСЛУВАМЕ ДА МЕНУВАМЕ ИМЕ!!
4. Секој што ќе прифати друго нешто од РМ е во против интересот на нашата држава Република Македонија. Ние сме Република Македонија и тоа е тоа. Јас ако се викам „Петко„, „Петко„ сум! не сум „ЧОВЕКОТ ПЕТКО„ во лична карта. Бљак! замислете на вашите пасоши да се шетате со такво име. БЉАК Замислете го пасошот и на него да пишува нешто повеќе од Република Македонија. Нема ко прво да ви здосади да читате? Знам дека ви смета било што од друго од Република Македонија! Затоа, нема компромис за името!
5. дополнете: MACEDONIA UNITED
6. дополнете: ANCIENT MACEDONIA --Predlog iminja ^^
7............................................ уште колку компромиси! ние сме за нив нова нација од 1944 година! ЧОВЕЧЕ!! а пропагандава им паѓа доколку Само си го задржиме нашето име! Република Македонија!
И мене само предлог за Крал ???Не шири дезинформации. Нема никаква пријава.
По темата :
КРАЛСТВО МАКЕДОНИЈА
сосема ми одговара.