ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Член од
13 јуни 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Има некој што полагал филозофија есеј да ми каже кои теми најчесто се паѓаат?

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Предадов документите за упис и од денес сум и официјално ваш колега :D

Сакав да ве прашам нешто. Една другарка ми кажа на страната на медицински имало да се види распоредот на предавањата. Има ли такво нешто кај нас, на нашата страна ?

O

Orion.

Гостин
Кај да најдам ГПП прашања, во мавровка немаше, другата фотокопирница на автобуската на бит пазар не работи

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
Предадов документите за упис и од денес сум и официјално ваш колега :D

Сакав да ве прашам нешто. Една другарка ми кажа на страната на медицински имало да се види распоредот на предавањата. Има ли такво нешто кај нас, на нашата страна ?
Следи си ја редовно страната би требало да истакнат кај и да е .
--- надополнето: 31 август 2012 во 19:10 ---
Кај да најдам ГПП прашања, во мавровка немаше, другата фотокопирница на автобуската на бит пазар не работи
Ако нема во зоки и либро незнам кај би имало , едино земи од некој колега/колешка .

Член од
28 јули 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
Луѓе се ова требе да се уплати за упис во 3 семестар? :confused:
Јас мислев само квотата се наплаќа а сега видов во соопштението и овие другиве. (само не ми е јасно една колешка ми кажа дека тоа ние можеме да одбереме дали ќе платиме или не нешто за спортски активности ау) Помош ако знаете
-пријавни листови
-УПЛАТА НА ШКОЛАРИНА
- УПЛАТА НА 400,00 ДЕНАРИ за обнова на книжен фонд
- УПЛАТА НА 750,00 ДЕНАРИ за информативни, информатички, културни и спортски активности
УПЛАТА НА 200,00 ДЕНАРИ за штета на сметка

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Јас мислев само квотата се наплаќа а сега видов во соопштението и овие другиве. (само не ми е јасно една колешка ми кажа дека тоа ние можеме да одбереме дали ќе платиме или не нешто за спортски активности ау) Помош ако знаете
-пријавни листови
-УПЛАТА НА ШКОЛАРИНА
- УПЛАТА НА 750,00 ДЕНАРИ за информативни, информатички, културни и спортски активности
Јас мислам за штета не се плаќаше...ај за посигурно ке почекам некој со подобро памтење.

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
-пријавни листови
-УПЛАТА НА ШКОЛАРИНА
не се плаќа

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
Слушнав од колеги дека после октомвриската сесија ќе имало повторен конкурс за мастер . точно ли е??

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Значи сега што да уплатам само 100/200 евра квота?
А се си мислам дека ке има Донка на кој да се развикува ако уплатиш само квота.

O

Orion.

Гостин
Слушнав од колеги дека после октомвриската сесија ќе имало повторен конкурс за мастер . точно ли е??
Еден другар лани, последниот испит го положи во октомвриска казнена и се запиша на мастер така да ваљда може и после октомвриска да упишеш:) Уствари 100% можеш

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
Еден другар лани, последниот испит го положи во октомвриска казнена и се запиша на мастер така да ваљда може и после октомвриска да упишеш:) Уствари 100% можеш
абе лани конкурсот им беше до 30 октомври .

Kajgana Shop

На врв Bottom