Shorty
Вансериски
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 7.277
- Поени од реакции
- 1.496
Прва.Која група си?
Прва.Која група си?
Крши ногаПрва.
Kolegi, da ne gi imate slucajno spremeni temite sto se pagjaat gragjansko ili stvarno- esej, da gi spodelite i da me spasite od pekolot...?Gi nemam na mail
otidi vo fotokopitnicite i zemi gi site prasanja
jas ucev od site,
Уверенијата кога ги земав пред 4, односно 1 и пол година, се плаќаше 3.500, да, па мислев со дипломиве да не дерат , бидејќи на други факултети плаќале околу 100 евра.Знам дека за уверение се плаќа 3500 денари , ваљда и за дипломите бараат нешто ..
--- надополнето: 26 август 2012 во 23:05 ---
Од дома си ги составуваш , таму само ќе ти го даде видот на поднесокот и си пишуваш како што си спремил дома
pocetok na oktomvri se sama mozes da se zapises do mart ako ne iscistis so toa sto ke propustis edna sesija ama za pari primaat i vo sred godinaа знае некој за уписи за мастер кога одприлика би биле????
pa nekogas ja davaat vo oktomvri a prethodnite godini bese i vo noemvri i dekemvri imase inaku se zapisuva e 2 -1000 plakas podnesuvas prijavi kako za godina i gi prezapisuvas predmetite sto ti ostanaleНекој има да ми објасни како работи казнена сесија за апсолвенти? Дали треба да се презапише предмет или си работи нормално како казнена сесија али е само за апсолвенти?
znam deka go nemase vo 2010 odma posle toa go napravija duri i se zalea se potpisuvaa studentite ama dzabe se odluci taka na krajПа нели беше укината таа фора за презапишување на цел предмет за таа сесија? Онака во 2010 тоа го немаше. Гледам, секаде така е напишано. Од кога е ова пак вака?
Сериозно? Па кога се запишував, тоа не постоеше...Која глупост еееј.znam deka go nemase vo 2010 odma posle toa go napravija duri i se zalea se potpisuvaa studentite ama dzabe se odluci taka na kraj
toa bese posledna generacija posle se prezapisuvaa celi predmeti bez razlika ako ima neiskoristeni sansi za polaganjeСериозно? Па кога се запишував, тоа не постоеше...Која глупост еееј.
http://pf.webarchitect.com.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=2136&mid=41&tabId=329&tabindex=0
Еве во 2010 што е напишано а што се збори денес. Како поназад да сме со времето...
Баш го најдов конкурсот од претходната година за мастер и во него пишува дека пријавување на кандидатите се врши до 30 октомври . Знам дека имаше и дополнителен конкурс во јануари , па им дадоа вонредна сесија во април без надомест да полагаат. Исто имам една другарка што од европски се запишиваше на јустинијан , и имаше проблеми со документите па го пропушти рокот , па се запиша една недела покасно од другите .. Така да убаво пишале погоре за пари коа сакаш можеш да се запишеша знае некој за уписи за мастер кога одприлика би биле????
Прашав неколку колешки за страните и сите ги имаат запишано вака како што ти ги пишав. Им викам луѓе како учевте од пола страна почнува на пола страна завршува , ми викаат а бе не треба се така си учевме по страните инаку го имаат положено , прашањата од тој дел т.е од втор колоквиум 90 % им се паѓаа.. minjarakocevic@yahoo.com ова е маилот на асистентката пиши и па види што ќе ти кажеЈа кога викав 1 000 страни е материјалот за испит Плус е досаден до неба, јбм ти процедурите
esejot ni asistentkata ne mozese da go definira vo martovska(Makedonija vo eu zasto, kako ,kriteriumi,politika blablablabla)Stvarno naslovot bese kilometarski tresev zeleni na dve strani 10 poeni.toa bese posledna generacija posle se prezapisuvaa celi predmeti bez razlika ako ima neiskoristeni sansi za polaganje
--- надополнето: 29 август 2012 во 00:32 ---
eu vo junska nekoj ako bil sto temi se pagale za esej
Ова значи ако имам неискористени шанси треба да ги презапишувам ако не ги положам сега.Не ја сваќам логиката.Пак ќе треба по 200,300 евра да им дадам.Ако е така огромни лопови се овие на правен.toa bese posledna generacija posle se prezapisuvaa celi predmeti bez razlika ako ima neiskoristeni sansi za polaganje
--- надополнето: 29 август 2012 во 00:32 ---
eu vo junska nekoj ako bil sto temi se pagale za esej
da ,vo sekoja sesija za polaganje vo soopstenijata ke go naglasat toaОва значи ако имам неискористени шанси треба да ги презапишувам ако не ги положам сега.Не ја сваќам логиката.Пак ќе треба по 200,300 евра да им дадам.Ако е така огромни лопови се овие на правен.