Следи си ја редовно страната би требало да истакнат кај и да е .Предадов документите за упис и од денес сум и официјално ваш колега
Сакав да ве прашам нешто. Една другарка ми кажа на страната на медицински имало да се види распоредот на предавањата. Има ли такво нешто кај нас, на нашата страна ?
Ако нема во зоки и либро незнам кај би имало , едино земи од некој колега/колешка .Кај да најдам ГПП прашања, во мавровка немаше, другата фотокопирница на автобуската на бит пазар не работи
Јас мислам за штета не се плаќаше...ај за посигурно ке почекам некој со подобро памтење.Луѓе се ова требе да се уплати за упис во 3 семестар?
Јас мислев само квотата се наплаќа а сега видов во соопштението и овие другиве. (само не ми е јасно една колешка ми кажа дека тоа ние можеме да одбереме дали ќе платиме или не нешто за спортски активности ау) Помош ако знаете
-пријавни листови
-УПЛАТА НА ШКОЛАРИНА
- УПЛАТА НА 400,00 ДЕНАРИ за обнова на книжен фонд
- УПЛАТА НА 750,00 ДЕНАРИ за информативни, информатички, културни и спортски активности
УПЛАТА НА 200,00 ДЕНАРИ за штета на сметка
не се плаќаЛуѓе се ова требе да се уплати за упис во 3 семестар?
Јас мислев само квотата се наплаќа а сега видов во соопштението и овие другиве. (само не ми е јасно една колешка ми кажа дека тоа ние можеме да одбереме дали ќе платиме или не нешто за спортски активности ау) Помош ако знаете
-пријавни листови
-УПЛАТА НА ШКОЛАРИНА
- УПЛАТА НА 400,00 ДЕНАРИ за обнова на книжен фонд
- УПЛАТА НА 750,00 ДЕНАРИ за информативни, информатички, културни и спортски активности
УПЛАТА НА 200,00 ДЕНАРИ за штета на сметка
Значи сега што да уплатам само 100/200 евра квота?не се плаќа
А се си мислам дека ке има Донка на кој да се развикува ако уплатиш само квота.Значи сега што да уплатам само 100/200 евра квота?
Еден другар лани, последниот испит го положи во октомвриска казнена и се запиша на мастер така да ваљда може и после октомвриска да упишеш Уствари 100% можешСлушнав од колеги дека после октомвриската сесија ќе имало повторен конкурс за мастер . точно ли е??
абе лани конкурсот им беше до 30 октомври .Еден другар лани, последниот испит го положи во октомвриска казнена и се запиша на мастер така да ваљда може и после октомвриска да упишеш Уствари 100% можеш