Знам дека за уверение се плаќа 3500 денари , ваљда и за дипломите бараат нешто ..Се плаќа за земање дипломи?
Од дома си ги составуваш , таму само ќе ти го даде видот на поднесокот и си пишуваш како што си спремил домаКолеги, како се спроведува есејот по ГПП?
Содржината на тужбите треба да ја измислиме ние однапред или на денот на полагањето ќе има дадено содржина па согласно формата само да ја составиме тужбата?
Уверение за оценки 3500 денари?Знам дека за уверение се плаќа 3500 денари , ваљда и за дипломите бараат нешто ..
Не не , уверение за оценки е 500 ден. Уверение за завршени додипломски студии е 3500 денариУверение за оценки 3500 денари?
What?
What?
WHAT?
Да само тие 3 тужби се , така беа кога го полагав не верувам дека сменила нешто , прашај си за секој случај . А за страните вака имам запишано како што кажуваше асис. на предавање : 195; 202-204 ; 205 ; 214-219 и средства за извршување .law_girl
Деклараторна, конститутивна и кондемнаторна тужба. Други поднесци освен овие 3 вида тужби ќе има или не?
И уште нешто
12 недела - ''средства за обезбедување на побарувањата'' треба да се учи цело? (од 195 до 239?) 60 страни има само во таа недела
Зар има нешто на Правен факултет што не се плаќа?Се плаќа за земање дипломи?
Не се компатибилни тие страници што ги пишуваш со материјата, но тоа е само за 12 недела, за другите недели е во ред. Ќе го учам цело јбгДа само тие 3 тужби се , така беа кога го полагав не верувам дека сменила нешто , прашај си за секој случај . А за страните вака имам запишано како што кажуваше асис. на предавање : 195; 202-204 ; 205 ; 214-219 и средства за извршување .
Моја грешка.Не не , уверение за оценки е 500 ден. Уверение за завршени додипломски студии е 3500 денари
Да бе и ја тоа го приметив сега , ќе прашам утре некој за сигурно и ќе ти пишамНе се компатибилни тие страници што ги пишуваш со материјата, но тоа е само за 12 недела, за другите недели е во ред. Ќе го учам цело јбг
Фала
Ја кога викав 1 000 страни е материјалот за испит Плус е досаден до неба, јбм ти процедуритеДа бе и ја тоа го приметив сега , ќе прашам утре некој за сигурно и ќе ти пишам
Учи само граѓанско и стварно право. Другите кад тад ќе ги положиш xDАјде вака како иден ваш колега, да ме подучите, да ми дадете некој совет у врска со студииве, испити, предавања, на што да обрнам повеќе внимание и некои такви работи
Богами со новиов систем не се сомневам дека ке ги положи без проблем.Учи само граѓанско и стварно право. Другите кад тад ќе ги положиш xD
Е тоа да... сите кажаа дека прошле лесно :S Ја утре полагам стварно. Само тоа и граѓанско ми останаа. А тек сега и 3та год. ми доаѓаБогами со новиов систем не се сомневам дека ке ги положи без проблем.
Која група си?Е тоа да... сите кажаа дека прошле лесно :S Ја утре полагам стварно. Само тоа и граѓанско ми останаа. А тек сега и 3та год. ми доаѓа