- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 46
Постарите колеги викаат дека е како секој нормален колоквиум, после граѓанско и стварно нема ништо ни слично како родна .. не се секирајГПП како е на колоквиум??? лесно//тешко???? прашањата се како кај родна или??? овде паники ме испофатија....депре моменти .... ах хелппппппппппппппппппппппп
--- надополнето: 25 март 2012 во 12:46 ---
Може и на студентски да се праша само незнам ни тие колку се информирани , јас ја прашав тина она вика мене ми е сеедно како ќе полагате , како ќе ви дозволат така .. Иначе ако има предвремено полагање мислев да го полагам тогаш , ама никако не можам да дознаам , бев кај љубиша и на секое прашање ми одговараше да да да и на крај не ми кажа ништо .. АЈ АКО ИМА НЕКОЈ ОД ПРВА ГОДИНА НЕКА ПИШЕ ДАЛИ ИМ ОДОБРИЛЕ ПРЕДВРЕМЕНО ПОЛАГАЊЕ И ДАЛИ ВООПШТО БАРАЛЕ ДА ИМА ??И ја сум у иста ситуација, прво треба граѓанско да го положам па после одма ГПП. Ако биде испитот ГПП прв а после него да биде граѓанско опасно ќе се изнервирам
Сега да завршат првиве колоквиуми и да почнат со предавања и ќе прашам и тоа.
Инаку не е апсолутно сигурно дека ние што сме презапишале Граѓанско вонредно дека ќе полагаме усно. Мене така ми кажа Љубиша (ептен релевантен фактор ) а други колеги ми викаат дека наводно Драги им рекол дека презапишан граѓанско вонредно ќе се полага по старо.