ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Член од
28 јули 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
Дечки граѓанско како што не предупредивте беше крш, ја учев стварно ама за жал си паднав со 7поенчиња а се полага со 8 али тоа е мислам не се ни надевав, а Драги Ит како ни го тури на сите уффф, грешен клуч даде ни едно прашање немаше од тие од копирница абе трагедии. Иначе сакав да ве прашам ни го сменија асистентот уставно право, ни беше Јелена сега ни е Денис Пресова каков е овој елена беше мн мн досадна. Иначе и Саво ни рече дека усно ќе полагаме кај него што да очекуваме, он и Бучко ми се као ок ама мислам дека ќе не зезнат, посебно Бучковски...

O

Orion.

Гостин
Дечки граѓанско како што не предупредивте беше крш, ја учев стварно ама за жал си паднав со 7поенчиња а се полага со 8 али тоа е мислам не се ни надевав, а Драги Ит како ни го тури на сите уффф, грешен клуч даде ни едно прашање немаше од тие од копирница абе трагедии. Иначе сакав да ве прашам ни го сменија асистентот уставно право, ни беше Јелена сега ни е Денис Пресова каков е овој елена беше мн мн досадна. Иначе и Саво ни рече дека усно ќе полагаме кај него што да очекуваме, он и Бучко ми се као ок ама мислам дека ќе не зезнат, посебно Бучковски...
Саво е звер лесно е кај него.
Информатика кај кој професор слушаш ми треба инфо за книгата?

Член од
28 јули 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
Саво е звер лесно е кај него.
Информатика кај кој професор слушаш ми треба инфо за книгата?
Информатика слушам кај Докнамовиќ, ама книгата ни е од него и од Гоце Наумовски, нас не зезна Драги не професорот. А Бучкјо каков е он ми изгледа дволичен нз зашто

O

Orion.

Гостин
Информатика слушам кај Докнамовиќ, ама книгата ни е од него и од Гоце Наумовски, нас не зезна Драги не професорот. А Бучкјо каков е он ми изгледа дволичен нз зашто
Нз не ми предавал Бучковски

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Јелена ми е најомразена фигура на факултетот, после Манасиев, душа ми излезе за на есеј кај неа, сака се на памет од книга. Денис има мн.познавања од тоа што предава, вака изгледа малку строг, не знае да се насмее, ама дава можност да се искажеш и ти, не е некој ситничар да мора се по книга, е сега проблемот е што нас ни беше прво Денис, после Јелена и морам да кажам дека дур не ја запознаеш Јелена мислиш Денис е ѓавол :) Инаку за информатика стара приказна, Драга секоја година си менува клучеви, ако разбереш дека некој има 10 информатика одма да знаеш дека има врски, па може да го разбере клучот, кој се менува од полагање на полагање и тука ти нема помош - Драги е бог на факултетот.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Денис многу замара, уствари и он ме избрка од полагање по економика, може датоа и го мразам :)
Иначе римско ако ги положите колоквиумите, наводно бучкоски најлесно од сите пуштал на усно!

Член од
28 јули 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
Еј дечки фала ви ептен на одговорите, иначе Бучковски ни кажа како демек ќе бара поконцизни да бидеме во одговарањето и да учиме само најбитни ствари од цела книга за усно, а сега асистентиве уставно навистина незнам што ќе биде, ние усно ќе полагаме кај Саво и плус со него еден од нив ќе биде, да се надеваме Саво ќе е приоритетен нели?
Фала уште еднаш

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
саво нема да дозволи да паднете!
Лани некој наводно го прашал дали ќе ги смени прашањата и он рекол: Кај нас у влада 20 години не се сменети законите, а не пак јас да менувам прашања:pos:

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
Кај Саво ќе одговараме на 3 прашања (до 5) ко пред 20 год шо било
Што поточно бара? Набубано све или најбитнотно да го разбереш?

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Кај Саво ќе одговараме на 3 прашања (до 5) ко пред 20 год шо било
Што поточно бара? Набубано све или најбитнотно да го разбереш?
Малце да знаеш и да знаеш да се извлечеш у секоа ситуација, абе не се плашите од саво, гледајте си ги другите предмети.....

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
Се распраша некој како ќе се полага граѓанско право , за вонредно презапишани , усно или писмено (како што беше до сега ) ???

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
можно е од правен асистенти и професори се да очекуваш. Кај Саво и кај Бучко нема да имаш проблеми. Совладај го материјалот и немај гајле.

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
Знае некој кога ќе се полагаат вторите колоквиуми, знам дека за 3та год. ќе бидат од 15 јуни заради апсолвентската екскурзија.. Кога ќе бидат за другите години ??

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
јас слушнав за апсолвентите е од 5јуни....а од 15 испитната...незз ....а иначе да прашам..за есеиве по кпп гпп тп? нешо инфо некој??? однапред благодарам!

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
јас слушнав за апсолвентите е од 5јуни....а од 15 испитната...незз ....а иначе да прашам..за есеиве по кпп гпп тп? нешо инфо некој??? однапред благодарам!

Лошо ако е од 5ти , затоа што од апсолвентска се враќа на 1ви јуни :confused: А за есеите, кпп ќе се падне некој од поднесоците што ги има во копирница со тоа што ќе биде дадена фактичката состојба . гпп ќе падне една од трите тужби, значи дома си пишуваш пример за секоја од нив и ти се паѓа една , значи нема да има дадено фактичка состојба.. а тп ке објави неделава 5 случаи и еден од нив ќе се падне на есеј .. кпп ми изгледа така по сложено затоа што има повеќе поднесоци инаку не ништо сложено :)

Kajgana Shop

На врв Bottom