The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Па не знам колку прашањата ке ти вршат работа. 100% ке ви бидат сменети оти и системот на полагање веке ви е сменетПрва година сум, затоа вака замарам хаха
Па не знам колку прашањата ке ти вршат работа. 100% ке ви бидат сменети оти и системот на полагање веке ви е сменетПрва година сум, затоа вака замарам хаха
Да ама тоа е тоа во суштина неможат они некои др прашања да измислуват, сега незнам за нас е малку потешко бидејќи немаме колоквиуми а испитите се на цел материјал ама за влезниве тестови барем некое прашање да видиме што како ќе послужи.Па не знам колку прашањата ке ти вршат работа. 100% ке ви бидат сменети оти и системот на полагање веке ви е сменет
И мене исто. Што е работата?Се логираше некој успешно на Е-Студент ?? Мене ми вика погрешни податоци
Тоа беше проблем пред 10тина дена, сега успешно се логирамИ мене исто. Што е работата?
Да успешно логирање ама нема никакви информции ставеноТоа беше проблем пред 10тина дена, сега успешно се логирам
Има време, Драги ги пушта досиеата тек послем полагање. Нема зашто сега да бидат пуштени, нели?Да успешно логирање ама нема никакви информции ставено
5ta nedela uste dr nedela i polaganjeee :/koja nedela na predavanje e ovaa ?
Хаха у право си..мислев активности ако имаш дека ке бидат евидентирани(мада ние со новиот систем нњ би требало да имаме,на диво проф ни ги даваат xD)Има време, Драги ги пушта досиеата тек послем полагање. Нема зашто сега да бидат пуштени, нели?
1. Историја на правото - прв делНекој да не знае кои лекции треба да се учат историја на право за прв колоквиум кај Поповска... помогнете, пошто ептен ми е тапа предметот цело време прикаски, а и асистентката не е многу ажурна, за проф. да не зборувам...
Поздрав!
FALA I KRSETE NOGINJA SITE STO POLAGATE5taa e
5ta nedela uste dr nedela i polaganjeee :/