The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Па не знам колку прашањата ке ти вршат работа. 100% ке ви бидат сменети оти и системот на полагање веке ви е сменетПрва година сум, затоа вака замарам хаха![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не знам колку прашањата ке ти вршат работа. 100% ке ви бидат сменети оти и системот на полагање веке ви е сменетПрва година сум, затоа вака замарам хаха![]()
Да ама тоа е тоа во суштина неможат они некои др прашања да измислуват, сега незнам за нас е малку потешко бидејќи немаме колоквиуми а испитите се на цел материјал ама за влезниве тестови барем некое прашање да видиме што како ќе послужи.Па не знам колку прашањата ке ти вршат работа. 100% ке ви бидат сменети оти и системот на полагање веке ви е сменет![]()
И мене исто. Што е работата?Се логираше некој успешно на Е-Студент ?? Мене ми вика погрешни податоци![]()
Тоа беше проблем пред 10тина дена, сега успешно се логирамИ мене исто. Што е работата?
Да успешно логирање ама нема никакви информции ставеноТоа беше проблем пред 10тина дена, сега успешно се логирам
Да успешно логирање ама нема никакви информции ставено
5ta nedela uste dr nedela i polaganjeee :/koja nedela na predavanje e ovaa ?![]()
Има време, Драги ги пушта досиеата тек послем полагање. Нема зашто сега да бидат пуштени, нели?![]()
Некој да не знае кои лекции треба да се учат историја на право за прв колоквиум кај Поповска... помогнете, пошто ептен ми е тапа предметот цело време прикаски, а и асистентката не е многу ажурна, за проф. да не зборувам...
Поздрав!
FALA I KRSETE NOGINJA SITE STO POLAGATE5taa e
5ta nedela uste dr nedela i polaganjeee :/