Браво!!! Се надевам дека и мене ќе ме послужи среќата у петок :se_ molamомг.... положив, со едвај 2 саати учењеМислев деќа ќе имам 5 бода на ова, али среќата ме послужи!
![]()
Се паѓаат и тоа многу!!! Барем така беше, сеа ако сменија не знам тоаАј да прашам јас, Политички систем сеа паѓаат прашања или ???
Јас сум на политички па и јас учам од прашањата сеа за Политички систем. Се надевам дека се паѓаат...Се паѓаат и тоа многу!!! Барем така беше, сеа ако сменија не знам тоа![]()
Слабо, ја имам 33хаха, телетабис прашања кај Тасковска. 31 бод извадив XD
Бев втора првата недела па се преселив у прва групаСлабо, ја имам 33презапишан предмет.
Иначе,ја сум генерација од Мицајков, затоа не ми треба учење
Иначе, Шорти, ако си од втора група, колега сум ти по Вовед![]()
сакаш да кажеш казнена ќе има?Ајде кој идел на поправен ако сака да ме информира, имам некои информации дека за 2 недели може да се иде на поправен ама ако си платиш, ако не во јануари. Дали е точно ова и ако се плака колку се плака крвта да им *бам![]()
сакаш да кажеш казнена ќе има?Ајде кој идел на поправен ако сака да ме информира, имам некои информации дека за 2 недели може да се иде на поправен ама ако си платиш, ако не во јануари. Дали е точно ова и ако се плака колку се плака крвта да им *бам![]()