Браво!!! Се надевам дека и мене ќе ме послужи среќата у петок :se_ molamомг.... положив, со едвај 2 саати учење Мислев деќа ќе имам 5 бода на ова, али среќата ме послужи!
Се паѓаат и тоа многу!!! Барем така беше, сеа ако сменија не знам тоаАј да прашам јас, Политички систем сеа паѓаат прашања или ???
Јас сум на политички па и јас учам од прашањата сеа за Политички систем. Се надевам дека се паѓаат...Се паѓаат и тоа многу!!! Барем така беше, сеа ако сменија не знам тоа
Слабо, ја имам 33 презапишан предмет.хаха, телетабис прашања кај Тасковска. 31 бод извадив XD
Бев втора првата недела па се преселив у прва групаСлабо, ја имам 33 презапишан предмет.
Иначе,ја сум генерација од Мицајков, затоа не ми треба учење
Иначе, Шорти, ако си од втора група, колега сум ти по Вовед
сакаш да кажеш казнена ќе има?Ајде кој идел на поправен ако сака да ме информира, имам некои информации дека за 2 недели може да се иде на поправен ама ако си платиш, ако не во јануари. Дали е точно ова и ако се плака колку се плака крвта да им *бам
сакаш да кажеш казнена ќе има?Ајде кој идел на поправен ако сака да ме информира, имам некои информации дека за 2 недели може да се иде на поправен ама ако си платиш, ако не во јануари. Дали е точно ова и ако се плака колку се плака крвта да им *бам