ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Па од овие два колоквиума заклучив дека асистентите нит те гледаат што правиш нит ништо, само ако слушнат галама викаат прекини ( може на мене ми се паднале такви лајтери ) ... Инаку ќе си спремам мали ливченца со дефиниции и некој поважни работи и со господ напред понатаму, да не послужи среќата само :)
е да беше урда веков и галев да е уште декан ќе ти поминеше ова.... препишувањето е моментално сведено на минимум... златни деца ја пропуштивте ерата на препишување

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
ЕУ ХЕПЛ АС ???? ајде бе некој за Еу да кажи што прашања даваааа??? (јас сум кај Сашо-и кај Петрушеска) хаха

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Едно прашање... Ако ги паднам сега овие првиве 4 колоквиума ке имам право да идам на поправен на истите или ?

Day4walker

Doyle Brunson
Член од
18 ноември 2008
Мислења
132
Поени од реакции
8
Да да имаш право не се секирај ги полагаш прво 2те колоквиуми тоа негде пред нова година ке биде и ако ги положиш после ги полагаш само првите паднати колоквиуми
Ај стварно помош малце за ЕУ јас исто сум кај Сашо
Адвокатче учите и вие од таа книгата за без пари шо ја даваа од Сашо плавата?

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261
Таа книга е нова по ЕУ така да нема кој да ви каже што се паѓа, ке има нови прашања, а вие први полагате по тие прашања:smir:

Day4walker

Doyle Brunson
Член од
18 ноември 2008
Мислења
132
Поени од реакции
8
Да да и ја тоа запрамитев ништо од прашањата книгата од лани и од оваа година е 10 пути по различна заради тој е*****т Лисабонски договор лани у декември :mad:
Али ај мечка страв мене дупло овај мене не страв де :)

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
ајде ќе го сркамееееееееее...иначе да да и јас учам од :tapp:плавата... :tapp:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
65
Поени од реакции
2
Е па ај среќно колеги денес Е.У. се надевам вака како ПРВИ маф ке ги направиме прашањата :vozbud: ехеххеххех

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Што значат тарабите и точките кај присуство во досието, на ништо немам отсуствувано, а некаде ми пишува точка, некаде тараба?

Член од
16 јуни 2010
Мислења
108
Поени од реакции
21
Има економика резултати! Усреќете се...:)

Day4walker

Doyle Brunson
Член од
18 ноември 2008
Мислења
132
Поени од реакции
8
@Спирка тарабати е си била на час а точките си отсуствувала ама тоа не го глеј никогаш не е точно таму :) а и не е ни битно сите имаат право да полагаат така да не ти е битно тоа ич :)

Член од
16 јуни 2010
Мислења
108
Поени од реакции
21
Ијаааа па според тоа ја не сум била на 90% од часовите, а на сите сум била хахаха

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
добро е, 2/3 положени , уште право остана :D Инаку и ја според тарабеве 80% не сум бил на часови o_O

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Значи се џабе се откуцуваме :)
И ајде уште петок да помине, малку да поспиеме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom