Очила, цвикери, наочари ....

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
awe zoso da ne se vo moda tie so diopter c c c diskriminatori...ja nosam cvikeri i bas mi se cool...i ako na nekoj mu stojat ubavo (kako na mene :) ) mislam deka se bas moderni,a ako ne togas postojat lekji :)

Член од
4 мај 2006
Мислења
42
Поени од реакции
0
I jas mislam deka ocilata se dobra rabota zosto vo hekoi zemji se bas vo moda

Jas mislam deka ocilata za vid treba da bidat za po dobro gledanje i za moda.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Не знам баш дали се во мода, ете и јас треба да носам очила ама ги ставам само еднаш во месецот, ме нервираат, неможам да ги поднесам, а за леќиве треба многу внимателност. Не верувам дека некој би сакал да му се расипани очите и да носи диоптер само за да биде во мода. :)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
pa ne e rabotava za sakanje,tuku za moranje...jas moram i izbrav da nosam naocari posto treba griza za lekji,a ne sum bas najodgovorna,baska mi se svigjase kako mi stojat naocarive...bez okvir se,so silikonski racki i ne se ni primeruvaat bas,bas :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Па истото го зборам, не е мода туку потреба. Ако немаш потреба нема зошто да носиш очила со диоптер за да бидеш во мода. Тоа ми беше зборот :)

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Meне повеќето луѓе што носат наочари ми изгледаат симпатично. Доколку би требало да носам и јас цвикерка сигурно введнаш би прифатил да ги носам редовно. Ехеее денес колку убави рамки и стакла има...може да се каже дека е некој вид на привилегија да носиш наочари. Замислете порано, коа ќе им кажеле дека требаат да носат наочари, уствари требало да им викаат ЌЕ НОСИШ ТЕГЛИ. Муахаха

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Jas si nosam naocari ama ne deka se u moda tuku za da gledam :pos:
Mislam deka nikoj ne nosi naocari bes diopter a i nikoj ne saka da mu se rasipat ocite za da nosi so diopter taka da ne se, lekite se poeke u moda zaso tie moze i bojata na ocite da ja smenat

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Pa ne mislam deka se vo moda ama i mislam deka koj nosi ne treba da se srami ili da mu smeta zasto toa ne e nisto strasno(iako jas licno ne bi sakal da nosam)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ja nosam pa za nisto ne mi smetaat kaj nas se uste ne se vo nekoja moda ama ima zemji kade sto se vo moda na pr:italia

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
и јас треба да носам.ама не сакам.Мене како што ми изгледа се во мода, затоа што има многу луѓе што ги носат од таа причина

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
kakvi naocari nosite i koja marka se?

aj i jas da otvoram edna tema neli bese redno vise:)) aj da si piseme malku za temava ok?pozdrav za site vo vorumov
Jas si nosam naocari od markata DIESEL i EXXES mnogu se ubavi i stitat od sonce a vie nosite..............

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
Јас имам RAY BAN закон марка!!! А имаат и еден од најдобриот дизајн.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ја неам наочари и мрзам наочари. Сакам да гледам очи не да си се пулам во „огледалото” кое го има на местото кај што очекувам да ме сретне поглед... Гррррр

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
jas nema da gi menjam dodeka mi se skrsat i dvata para ,nemat diopter a i mi se svigat posto imat mnogu ubav dizajn ......... i se kvalitetni

Член од
19 февруари 2006
Мислења
134
Поени од реакции
6
Vakvi zemav pred eden mesec Giorgio Armani

Kajgana Shop

На врв Bottom