Tonchie
BATTERY +
- Член од
- 15 јуни 2005
- Мислења
- 13.487
- Поени од реакции
- 7.978
Вакви користи една другарка за возење ролери, за да не и влагаат мушучки у очи :wink:divine напиша:
Вакви користи една другарка за возење ролери, за да не и влагаат мушучки у очи :wink:divine напиша:
LouWeed напиша:EJ ljuge,mi treba pomos/sovet.........
ja kalpav mutav idiot si gi skrsiv naocarite i sea mi trebat novi.....
dajte predlog za dobar opticar (ili mozebi ima nekoj megju nas so e oppticar/ka)
ja sum malce izguben koa treba da odam niz grad za da kupam cvikerki,deka ke mi se prvi u mak....gi merat li nasite opt. ocite????deka sigurno ke mi treba pak povise diop......
dajte nekoj sovet ili kazete iskustvo kade da odam za da mi napravat ubavki naocarcinja.
THANX unapred
Haha Koga ti e rodenden?! Toj postariot model go imam doma i taka si sedi oti nikoj ne gi nosi Barem tebe da ti gi poklonam. Gi imam oti porano tatko mi gi uvezuvase Police tuka vo free-shopovi na granica,i toj model ostanal za nego,go dobil na poklonStenmarC напиша:Јас сакам вакви, ама многу се скапи - факинг Бекам ги рекламира и ради тоа се уште поскапи
Иначе минатата есен за малку ми киднаа овие ...
беа само 50 евра, јас немав е*ан денар на страна
За оние кои ги интересира (сакаат да ми ги купат) шифрата за првите е Police S 2892M, а за вторите е 2825 (али овие се постар модел и веќе ретко ги има) 8)