Охрид

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
ami ako ne idime nie,vie od kade leb za da jadete na zimo:pos2:
razmisli malku a ne samo ste se nadule na leto
Хахa, парите од туристите од "големата" сезона (едвај 30 дена), не стигнуваат ни за 2 месеци, а камоли за цела година. Размисли малку, кој може да јаде леб цела година, од еден месец туристи!

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
Да не издава некој станче у негде у центар и која цена ?

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
MI treba smestaj itno,za edna osoba???
Ima li negde mesto slobodno.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.599
Златна зима,ко можев да ја поминам чаршијана 2 пати за 10 минути. И ко можев да си купам в продавница без да чекам пола сат ред. Ептен гужва бе, викендов страв ме фаќат само глава да ја подам во чаршијана, камоли цела да влезам.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
нели ти е поарно со народ ?

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
И јас доаѓам викендов ...Како се цените ? Не сакам стан во некоја зграда и да делам тоалет со уште 8 луѓе. Некое мало апартманче за двајца на пример, со терасиче ова-она!

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Вистина ли е дека Аца лукас ке бил во Охрид овој викенд??

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Еден другар мој ми спомна дека ќе бил на плажана Немо, само незнам точно кога.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Вистина ли е дека Аца лукас ке бил во Охрид овој викенд??
Да, потврди Латас денес у дневникот (откако не потсети и колку прекрасни односи имаме со Србија).
Убедена сум дека ако идеш, ќе џускате заедно на Аца:pipi:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Ej alo znam deka ne e soodvetna tema ali nema deka...so e so temata Strumica!? Vie adminite i moderatorite imate nekoj problem so temata,izgleda vi preci sto sekojdnevno se pisuvase tamu,i sega kako da ja zaboravivte..gledam kolku si ja brkate rabotata
PODRAV !

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ej alo znam deka ne e soodvetna tema ali nema deka...so e so temata Strumica!? Vie adminite i moderatorite imate nekoj problem so temata,izgleda vi preci sto sekojdnevno se pisuvase tamu,i sega kako da ja zaboravivte..gledam kolku si ja brkate rabotata
PODRAV !
Во тема Струмица праевте вакви, вакви и вакви муабети, па подобро беше да се затвори темата отколку да заверуваме упут за на психолог.

Темата е затворена и то е то... Плачи си.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
PODRAV !
Гиш, јас реков да се затвори, редно беше за малку одмор.
И откако ќе ја отворат повторно ќе бидат банирани катаљон членови од темата. Бетер од Чек Дис Аут беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom