Охридски геј џандар пробал да силува сограѓанин :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Епа поради долна и горна мислев дека е едно село.Леле јас им се извинувам дубоко на сите охриѓани,што потекнуваат од цел овој реон.
И за утеха: Не сте бе сите фрикови:nenene:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
хехе. Не бе сите и ти. Ама цела Дебрца (другиве села) го зафркават Педерово :) И баба моја од Лактиње ми викат да не земам жена од таму, оти друга жена ќе сакала хахааха и старите то го знает хехе

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Лоша е целата ситуација и добро што го разрешиле типот, но мене друго ме иритира ... дали е ова толку добра и значајна вест за да биде топ тема на сите дневници на тв? Прв хомосексуалец ли е тоа или прв вработен хомосексуалец? Башка многу сочно ја кажуваа вестта ... немало анален секс, но потоа завршило се` само со орален ... оу мај гад!!!
Која оговарачка држава сме, немогуче! Не ми се верува, не, не, не!!! Истиот ден имаше голема сообраќајна несреќа во Турција (се удриле школски автобус и камион), многу деца починати, а овие по вестиве за цајканот се фатиле и не се пуштаат ... страшно се гадам од вакви работи ... срамота!:uvo: :uvo: :uvo:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
leandra напиша:
Имам слушнато за чудни луѓе од Велмеј ,но не знаев дека е педерево:pos: и не е само Велмеј,не ги брани охриѓани:star: (има уште едно фрик село,но во моментов не ми текнува,многу чудни луѓе има:pos: )
Некоја цура отишла во Велмеј да си го бара братот. Влага во Велмеј и гледа мужи, нит една жена во целото село и, се приближува кон еден тип и му вели,

Извини дечки барам еден тип...

И типов као

Аостајмејанишоезнамјасумсамоснаа!

И избегал.

Скараја да е.

Но, шо ми беше муабетот...а да.

Пер, Вест ако не стават некоја гадна приказна у весник, кој ќе стаи бе? Слика со крокодил и одгрната рука на насловна страница. Бравос. Па и ова со полицаецов. Па завршила целата работа со оралка. Шо кој кур фактор има оралката у целава ситуација? CGI ефекти? Шмек? Замисли прават записник полицајциве и овој вели,

Па си ги пушевме, ама овој проба да ме ебе и избегав!

Mother Mary and fucking Joseph....свашта...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Скрајада... срамој...

И уште нешто: пу пу подалеку од луѓе од Деб`рца :icon_lol:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
И што е тука сензационално за да биде ударна вест?Многу е очигледно дека полицаецот и "жртвата" си биле во врска, ама нешто тргнало наопаку?!
Отишле кај полицаецот дома и полицаецот му рекол :"оди истуширај се"?Па зошто да се тушира ако претходно немале некаква заедничка намера?Да не случајно се туширал оти му мирисале нозете?!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
nesto definitivno trgnalo naopaku..sigurno drugata polovinka ne bila zadovolena nesto i ajde sega stigna do obid za siluvanje..:pos2: :pos2:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Fortune напиша:
Скрајада... срамој...

И уште нешто: пу пу подалеку од луѓе од Деб`рца :icon_lol:
Леле немој така Форчн. Живејш со нив, скоро цел Охрид е од Дебрцана.:icon_bigg Ама и од Варош имат некој такви :icon_razz

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
marija aleksova напиша:
Отишле кај полицаецот дома и полицаецот му рекол :"оди истуширај се"?Па зошто да се тушира ако претходно немале некаква заедничка намера?Да не случајно се туширал оти му мирисале нозете?!

Му ја потрошил топлата вода:pos: и на цајканов саатот за струја пак треба да му врти за бољерот:pos: а тоа во Охридскиот реон е доволна причина за насилство:pos: :pos:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
E ова е веќе премногу лошо.... сепак добро е што не извадив охридски пасош кузнае мене со ќе ми се десеше :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom