Охридски геј џандар пробал да силува сограѓанин :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ljupco напиша:
...Mile alijas "Kubura" -majstor za prepadi,zasedi i nasedi na suvo i od pozadi...:pos2:
:):):)

Абе имав наставник по Хемија еден млад од ВЕЛМЕЈ. И немој бе сагагуа :) Не се тие од Охрид тие се од Дебрца.
Знајш онаја песнана селска нивна.
ДЕБРЦО ти си боооорбена. Од Ботун се до Прееееесека. Дебрцо ти си борбенаа... хаха

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Lej.. Pocnuem da se sramam so sum rodena u Oh od vakvi luge be ej..
Zlatno Skopje ubao so si se preseliv tuka :D Mozese inace nekoj DZANDAR da me silue tamu :D:D:D Ako ima hetero nekoii :D

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
girlll зш мислиш дека заслужвиш да живиш овде?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Мајка свашта раџа јебига :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
MaRiNa`Oh напиша:
girlll зш мислиш дека заслужвиш да живиш овде?
леле не си нормална еј:vozbud: :pos2: :pos2: :pos2: Пак убо и рече шо е до мене. Не сме сите од Охрид такви :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ok luge.. Rodena sum tamu i go sakam i postuem gradot eptenZ.. A ako ne vidovte u prethodniot post.. SE ZEZAV

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
girlll напиша:
Ok luge.. Rodena sum tamu i go sakam i postuem gradot eptenZ.. A ako ne vidovte u prethodniot post.. SE ZEZAV
Ми ту се зезав не се лути сега ок? :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе, убаво се деревме на времето, џандари педери, џандарски пички, ете, ем педер, ем џандар.

Педераана, пендречаана, има рима, нели??

Туку, остали релативно нормални џандари нека не се лутат, не е секој од Велмеј, пардон, Педерево...муахахахахахаха! Педерево!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Martin$ напиша:
:):):)

Абе имав наставник по Хемија еден млад од ВЕЛМЕЈ. И немој бе сагагуа :) Не се тие од Охрид тие се од Дебрца.
Знајш онаја песнана селска нивна.
ДЕБРЦО ти си боооорбена. Од Ботун се до Прееееесека. Дебрцо ти си борбенаа... хаха

Ете го другото село од кај што има фрикови:pos2:

И да не ме свати некој погрешно,во целава ситуација смешен ми е присилниов начин и функцијава што ја има силувачот.Како ами се постигнува ред и мир,се знае кој е цајкан,а кој не:pos2:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Одиме во Европа..со најголем извоз на млад кромид на Балканот и напредокот во геј сферата.
Браво за нас...:kesa:

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Garfield напиша:
А бе, убаво се деревме на времето, џандари педери, џандарски пички, ете, ем педер, ем џандар.

Педераана, пендречаана, има рима, нели??

Туку, остали релативно нормални џандари нека не се лутат, не е секој од Велмеј, пардон, Педерево...муахахахахахаха! Педерево!
HAHAHAHA!! Dobro ti e ova PEDEREVO :)!!:)))))))!
Haha.. :) c, c ,c:)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
leandra напиша:
Ете го другото село од кај што има фрикови:pos2:

И да не ме свати некој погрешно,во целава ситуација смешен ми е присилниов начин и функцијава што ја има силувачот.Како ами се постигнува ред и мир,се знае кој е цајкан,а кој не:pos2:
Абе Дебрца не се вика селото. Дебрца е реон на пат Охрид-Кичево. Песната шо ви ја пеев кажува се :):) хехе Прочитајте ја пак. Во Дебрца спаѓаат Педерево, Слатино, Лактиње, Арбиново, Мешеишта, Требеништа, Волино, Годивје, Ботун ехехееее многу ги има. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Martin$ напиша:
Абе Дебрца не се вика селото. Дебрца е реон на пат Охрид-Кичево. Песната шо ви ја пеев кажува се :):) хехе Прочитајте ја пак. Во Дебрца спаѓаат Педерево, Слатино, Лактиње, Арбиново, Мешеишта, Требеништа, Волино, Годивје, Ботун ехехееее многу ги има. :)
А дебарца село немат?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Не бееее. Имат само горна и долна Дебрца :) Немат село :) Скоро цело Охрид е од Дебрца :)

Kajgana Shop

На врв Bottom