Охридски геј џандар пробал да силува сограѓанин :)

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
МАР МАР напиша:
остај веќе, греој... и то не еднаш му се десило на цајканов да силуват.... и машки и женски... а иначе го знам јас Милета (го имам видено) и дури жал ми падна ко дознав. Ко шо ми кажаа го викнал цајканов на Миле на кафе и му рекол ај сеа да се искапиш и после то го натерал со пиштолот на маса да му го ***** и после му рекол ај сеа сврти се :tapp: ама овој се спасил некако и ништо не му напрајл :toe:
:).
Inache toj treba da go strelaat dzandarot, kako mozhe cel grad da go znaat i pak da pravi seksualni zlostorstva? Ne, ne mozham da razberam, i posle treba red da mi izigrava i avtoritet? Ti ebam dzandarot glup

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
CT напиша:
:).
Inache toj treba da go strelaat dzandarot, kako mozhe cel grad da go znaat i pak da pravi seksualni zlostorstva? Ne, ne mozham da razberam, i posle treba red da mi izigrava i avtoritet? Ti ebam dzandarot glup
добро де, без тоа НА :)

N

n/a

Гостин
Jas se cudam samo...
na tolku pederista po makedonijata ni...
kako onoj drot ne nasol sto mu treba...
(kolku i nastrano da e toa za mene i ostala normalna publika)
Toa verojatno...radi djandarskiot `pamet`...
Kaj e macedalien da prokomentira u cemu je stvar...kako razbirac???

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Bljak...:nenene: Mi se zgadi...:lud:...

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Ви се згадило на сите... затоа што пробал да го силува, затоа што е џандар или затоа што е педер? Секојдневно колку жени СЕ силувани па никому ништо, татковци сексуално ги малтертираат ќерките, а за типов сеа фама се напраи...бог да чува:tapp:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Абе неговата секусална ориентација е ирелевантна во моментов, да не го викаа педериште ќе го викаа мањачиште. Неговата професија е веќе нешто сериозно, бидејќи поицаец треба да ги почитува правилата и законите и да ги спроведува, а не да се мисли дека тој е законот, и сите треба да прават тој како што ќе каже. Човекот е очигледно психолошки пореметен како и сите други силувачи, и му треба психијатриска помош.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Abe, koj Mile e toj? I ej prvpat slusam za ova a Ohrid ziveam. leleeeee sramoj :nesvest:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ee da be citav u Spic za ova

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
„Човекот„ воопшто не е хомосексуалец ( барем не до сега:pos:) а најмалку пак во „долга љубовна врска„ :) но ОК е, „остроумноста„ и експресноста на нашите весници и не е баш нешто чудно, како по правило во секоја вест половина е фантазија и „потреба„ за сензација.

Инаку џандарот нормално е суспендиран и се надевам НИКОГАШ повеќе нема да се врати назад во полиција - не зашто е хомосексуалец, туку зашто е хетеро манијак, алкохоличар, и психијатриски случај кој цел конзилиум доктори нема да го решат.

А има нешто и до географијата :pos::pos::pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќути и пуши:pos:
Ова географијава мора да има врска:wink: Не седете многу по кејот,чудни ветрови дуваат:pos:

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
leandra напиша:
Ќути и пуши:pos:
Ова географијава мора да има врска:wink: Не седете многу по кејот,чудни ветрови дуваат:pos:
Ха ха хааааааа Леандра :pos::pos::pos:

Не знам дали си слушнала ( нема врска кејот де :))ама еве и за другите кои не слушнале ( ретки се такви :pos::pos::pos:)

Како информација:
Во падините на едно „прекрасно„ село во Охридско, на секои 9 - 10 години во просек, се „раѓа„ по еден јавен психо-педер ( кој нема врска со хомосексуалците). До сега години наназад, излегле такви, што е уште поинтересно, секој пат од различни професии:pos:
Имаше доктор, бизнисмен-повратник ( геограФски во тоа село), еден молер и најновиот психо-маЊак џандар :nesvest:
Од пред неколку дена, неколку Директори се успаничиле со прашањето пред огледало „Кој е од нас потенцијален следен?„ До сега уште директор не излегол таков :)

Инаку, на магистралниот пат Охрид-Скопје на таблата за името, долго време стоеше ПЕДЕРЕВО :pos::pos::pos:

Велмеј е клучниот збор почитувани :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Имам слушнато за чудни луѓе од Велмеј ,но не знаев дека е педерево:pos: и не е само Велмеј,не ги брани охриѓани:star: (има уште едно фрик село,но во моментов не ми текнува,многу чудни луѓе има:pos: )

Абе, sagaqua таму на кејот летаат едни опасни мушички и ако те допре,преку ноќ Супермен стануваш:pos: има и многу рамбовци таму:pos:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе неможел да се самозадоволува со пендракот па побарал повеќе. Знаете како е секој ден грав, грав, грав, грав (ке ти се здосади кога тогаш). Во секој случај во сите градови има геј популација така да можел да е** нешто подискретно. Неморало да се труби по весници, телевизии и форуми!

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
MaRiNa`Oh напиша:
Барем ние женскиве безбедни сме..
абе не речи два пати...да знаеш какви будали шетаат по ова охридов?......
а ова со Милевциве...ноу комент...сеа цело време биле заедно,па отишле кај овој во стан,едниов нејкел да му го опнат и пријавил во полиција....па добро,а зш тогаш се согласил да дојде кај цајканов во стан? шо мислел дека гоблени ке везат,или кифли ке сучат?:tapp: :tapp: :tapp:
абе аман...

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Martin$ напиша:
Abe, koj Mile e toj? I ej prvpat slusam za ova a Ohrid ziveam. leleeeee sramoj :nesvest:

...Mile alijas "Kubura" -majstor za prepadi,zasedi i nasedi na suvo i od pozadi...:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom