Официјални трансфери/позајмици

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
:pos: За момент помислив дека азар потпишал за барса :icon_lol:
Очекувам 4 титули да освои сезонава па после уште 6 титули за 4 години не се многу :). И ете ти 10 титули за 5 сезони :)
Прво :pos::pos::pos:
Второ замената тогаш беше Бенајун-Кол пошто се случи во истото лето за неполн месец. ГЛедаме сега и двајцата кај се така да
Прво:Торес беше втор најдобар асистент во Челзи,Челзи го даде голот во финалето после корнер кој што беше изнуден од страна на Торес.
Второ: Се зезав :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.744
Поени од реакции
22.927
Челзи ги бива за вакви замени со др. клубови.

Арсенал-Тие нас Ешли ние нив Галас. После неколку години еве кај е Ешли а каде е Галас и колку сезони остана во Арсенал

Ливерпул-Торес-Џо Кол. Еве каде е Торес и што освои со Челзи (и имаше удел во тоа) а колку сезони остана Џо Кол

Лил- Тие нас Хазард ние нив Калу. За 5 год. очекувам Хазард да има освоено 10ина титули а Калу да биде или пензиониран или да игра УСА/Арабска земја/Афричка земја
Сега ми текна да ти реплицирам и околу цените. :icon_mrgr:

Арсенал - вие нив им дадовте 5 милиони фунти плус Галас, тие ви го дадоа само Кол

Ливерпул - вие ним 50 милиони(или не знам колку точно беа, англиски трансфер рекорд), а тие вам 0,00. Го земаа Кол без пари како слободен играч.

Лил - вие нив 32 милиони фунти, тие вам 0,00. Го зедоа Калу без пари, како слободен играч.

Ве бива за замена, не викам не. :P

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Сега ми текна да ти реплицирам и околу цените. :icon_mrgr:

Арсенал - вие нив им дадовте фунти плус Галас, тие ви го дадоа само Ешли Колл

Ливерпул - вие ним 50 милиони(или не знам колку точно беа, англиски трансфер рекорд), а тие вам 0,00. Го земаа Џо Колл без пари како слободен играч.

Лил - вие нив 32 милиони фунти, тие вам 0,00. Го зедоа Калу без пари, како слободен играч.

Ве бива за замена, не викам не. :P
Секако овие трансфери неможат да се мерат со MASTERPIECE-от од трансфер на Барса: Ето'о + 40M за еден играч на Интер..

За 1виот болд:
И ова не ми е јасно си пишал само Ешли,па за овој вреди и 20М да се додаделе на Галас..Убедливо најдобриот лев бек (во ПЛ,па и во светот) во последните 10тина години..
Калу и Џо Колл и онака им истекоа договорите така да неможеме да зборуваме дека дошло до замена..И двајцата се придружија на новите тимови како слободни агенти и Челзи немаше ништо со тие трансфери..

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Макси Родригез во Сампдорија :) !!
Сампдорија ќе ја испадне Џенова годинава слушајте ми го муабетов :D.
AxhicTICAAAr2OY.jpg

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Друг Макси е тој што отиде во Сампдорија. Макси Лопез | Катанија > Сампдорија.

Знаев дека е овој Макси ама вчера бев у бунило бев од низа работи па Родригез место Лопез сум напишал :facepalm::D !!

Kajgana Shop

На врв Bottom