Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.373
- Поени од реакции
- 4.904
Imam 2 originali ! Se razbira ne se kupeni tuku gi dobiv zaedno so Xboxot!:smir:
„Се разбира“? Шо, демек купувањето оригинали е невозможно? Недостапно? Што мислиш, како IW заработија 550 милиони со MW2?Imam 2 originali ! Se razbira ne se kupeni tuku gi dobiv zaedno so Xboxot!:smir:
Lucky bastard. Од кај ја набави?„Се разбира“? Шо, демек купувањето оригинали е невозможно? Недостапно? Што мислиш, како IW заработија 550 милиони со MW2?
btw, јас имам оригинал. GTA IV.
Од еден дечко што набавува од странство (Австралија), и ја земав бааги евтино, 40 евра.Lucky bastard. Од кај ја набави?
Не биди само офтопик ти бе, пиши дека ја имаш CoD 4.Не забегувајте од темата и смирете страсти.
Бев денес до Југотон, немаат Orange Box. Да не знае некој каде може да се најде? Каде освен во Југотон се продаваат оригинали кај нас?Да не видел некој скоро Orange Box во Југотон? И ако има колку пари е? Ќе отидев да проверам, ама зафатен сум многу деновиве...
Види во Нико.Бев денес до Југотон, немаат Orange Box. Да не знае некој каде може да се најде? Каде освен во Југотон се продаваат оригинали кај нас?
А колку пари е од прилика Orange Box?Бев денес до Југотон, немаат Orange Box. Да не знае некој каде може да се најде? Каде освен во Југотон се продаваат оригинали кај нас?
Јас го земав за 1700 минатото лето... Почекај, преку Steam за месец дена ќе е скоро бесплатно.А колку пари е од прилика Orange Box?