Да беше за мене, може и ќе причекав и ќе си го купев преку Steam. Ама Orange Box-от сакав да го земам за поклон за другар за роденден, али ништо не испадна. У Југотон ми рекоа за 2 недели, у Нико ми рекоа од понеделник ќе им стигнел, а на мене до петок ми треба...Почекај за Orange Box... Ќе си го земеш пакетот преку Steam на Нова Година... Нешто ми вика оти ќе биде 5 евра најмногу.
Steam ќе има ненормален попусти 1-2 дена пред/после нова година, исто како и лани... Ќе биде лудо, човек да не знае што да зема.
Епа прати му gift преку Steam. :smir:Да беше за мене, може и ќе причекав и ќе си го купев преку Steam. Ама Orange Box-от сакав да го земам за поклон за другар за роденден, али ништо не испадна. У Југотон ми рекоа за 2 недели, у Нико ми рекоа од понеделник ќе им стигнел, а на мене до петок ми треба...
Wow, супер цена за "Македонски" стандарди.Кој сака да поседува Orange Box, нека побрза во Југотон, 990 денари Ја си земав денес, се инсталира сега.
Кој сака да поседува Orange Box, нека побрза во Југотон, 990 денари Ја си земав денес, се инсталира сега.
По кој знае кој пат се потврдува правилото на Steam: играта што си ја купил вчера, денес се продава со 50% попуст. Или во превод: 700 денари преку Steam во наредниве ~23 саати Супер цена, сеедно дали е 700 или 1000 денари.Wow, супер цена за "Македонски" стандарди.
A sto kartica koristite za da kupuvate od steam???По кој знае кој пат се потврдува правилото на Steam: играта што си ја купил вчера, денес се продава со 50% попуст. Или во превод: 700 денари преку Steam во наредниве ~23 саати Супер цена, сеедно дали е 700 или 1000 денари.
Жив ќе се изедам што сеуште не ми е направена интернет картичката =/
Од македонскиве банки би требало да работи било која интернет картица (дебитни картици од Уни/Стопанска/NLB Тутунска..).. обична кредитна или дебитна картица издадена од македонска банка не може да се користи за купување на Интернет =/A sto kartica koristite za da kupuvate od steam???
Со следниве картици/payment методи можеш да „пазаруваш“ на Steam:A sto kartica koristite za da kupuvate od steam???