Оригинали

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Мислам дека лани Half Life, Luxor и уште многу други игри за време на Нова Година беа по 0.10$... Паа, you do the math. :)

L4D... (после 30 дена...) here I come!

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.133
Поени од реакции
5.925
Почекај за Orange Box... Ќе си го земеш пакетот преку Steam на Нова Година... Нешто ми вика оти ќе биде 5 евра најмногу.

Steam ќе има ненормален попусти 1-2 дена пред/после нова година, исто како и лани... Ќе биде лудо, човек да не знае што да зема.
Да беше за мене, може и ќе причекав и ќе си го купев преку Steam. Ама Orange Box-от сакав да го земам за поклон за другар за роденден, али ништо не испадна. У Југотон ми рекоа за 2 недели, у Нико ми рекоа од понеделник ќе им стигнел, а на мене до петок ми треба... :toe:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Да беше за мене, може и ќе причекав и ќе си го купев преку Steam. Ама Orange Box-от сакав да го земам за поклон за другар за роденден, али ништо не испадна. У Југотон ми рекоа за 2 недели, у Нико ми рекоа од понеделник ќе им стигнел, а на мене до петок ми треба... :toe:
Епа прати му gift преку Steam. :smir:

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
CS Steam XD од оние у инс шо ги шиткаа XDD имам и други, ама сум ги забораил :$

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Денес ја земав, Medieval 2: Total War за 2,5 евра. :)

Ова преку Steam.

Counter Strike: Source за 3.75 евра преку Steam.

Следете што пишувам овде, можеби ќе ви се допадне некоја цена. :)

Galactic Civilizations 2: Dread Lords

За 85 денари преку Impulse. :pipi:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ајде, почна празничната продажба на игри преку Steam.. еве им шанса на тие (неколку :)) кои сакаат да купат некоја оригинална копија, а да не потрошат многу пари (пр. ја има S.T.A.L.K.E.R.: SoC за 2 евра).

Еве и сајт кој ги листа сите вакви акции од сите познати digital distribution platforms (Steam, Impulse, GoG..).

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.133
Поени од реакции
5.925
Кој сака да поседува Orange Box, нека побрза во Југотон, 990 денари :) Ја си земав денес, се инсталира сега.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Кој сака да поседува Orange Box, нека побрза во Југотон, 990 денари :) Ја си земав денес, се инсталира сега.
Wow, супер цена за "Македонски" стандарди. :)
По кој знае кој пат се потврдува правилото на Steam: играта што си ја купил вчера, денес се продава со 50% попуст. Или во превод: 700 денари преку Steam во наредниве ~23 саати :) Супер цена, сеедно дали е 700 или 1000 денари.

Жив ќе се изедам што сеуште не ми е направена интернет картичката =/

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
По кој знае кој пат се потврдува правилото на Steam: играта што си ја купил вчера, денес се продава со 50% попуст. Или во превод: 700 денари преку Steam во наредниве ~23 саати :) Супер цена, сеедно дали е 700 или 1000 денари.

Жив ќе се изедам што сеуште не ми е направена интернет картичката =/
A sto kartica koristite za da kupuvate od steam???

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
A sto kartica koristite za da kupuvate od steam???
Од македонскиве банки би требало да работи било која интернет картица (дебитни картици од Уни/Стопанска/NLB Тутунска..).. обична кредитна или дебитна картица издадена од македонска банка не може да се користи за купување на Интернет =/

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.133
Поени од реакции
5.925
Само што се вратив од новогодишен шопинг во Југотон. Мислам дека цените на некои од игрите што ги земав ќе ви бидат интересни :)

- Mass Effect - 250 ден.
- Crysis - 250 ден.
- LotR - Battle for Middle Earth - 250 ден.
- LotR - BfME II - 250 ден.
- Jade Empire Special Edition - 390 ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom