Оригинали

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.133
Поени од реакции
5.925
Уште една информација во врска со The Witcher. На GOG.com во четврток The Witcher 2 ќе биде на 40% попуст и со секоја купена копија ќе доаѓа гратис копија од првиот дел. Предности на купување од овој сајт пред Steam е тоа што игрите се DRM-free и цените се во долари, а не во евра (пример, The Witcher 2 е 40 долари на GOG, а 40 евра на Steam). Значи The Witcher 1+2 за 24 долари во четврток.

Извор - Има и информации за тоа што следи наредните денови. Во сабота GOG ќе делат бесплатни кодови за игри на нивниот Facebook и Twitter, а наредниот понеделник сите ќе можат да ја земат Empire Earth Gold Edition гага. :) Со тоа почнува нивната зимска распродажба.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Искрајно да ви кажам, не сум знаел, дека Југотон го поделиле на 2 дела. Едниот продава музика и такви работи а другиот Југотон е само за игри, само не видов какви се цените. Може сте знаеле, но јас не па да споделам.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.133
Поени од реакции
5.925
Искрајно да ви кажам, не сум знаел, дека Југотон го поделиле на 2 дела. Едниот продава музика и такви работи а другиот Југотон е само за игри, само не видов какви се цените. Може сте знаеле, но јас не па да споделам.
Има игри и во едниот и во другиот. Цените се исти, само во тој десно има поголем избор. Не знам што е филмов, зашто се поделени.

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
Овие игри од gamersgate можат да се активираат на steam ?
Проверив можело само одредени игри да се активираат :D

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Член од
22 октомври 2011
Мислења
65
Поени од реакции
10
Јас порано играв World of warcraft на оригинален сервер. Повеќе не планирам да давам пари на игри

Kajgana Shop

На врв Bottom