Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Извинете вака ама јас сум бајаги почетник..така да каде се гледа скил..?иначе сум во Калининград,Русија...уште не сум фатил добар ритам во играва....
My places->Profile-> i klikni na tabot bio i ke vidis kolku skill imas!
treba vakvo nesto da vidis
Skills

Manufacturing
3.75

Land
0

Constructions
0

Strength

Потоа оди во Market-> Job market и барај работа според твојот скил и кол левел на скилот си!

Поздрав и адни ме и јас сум во калининград!
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1730806

А

Ајсшутер

Гостин
Дечки ај кој може да комбинира нешто од овие две слики да објавам во весникот за Macedonia Phalanx да видат повеќето македонци, и додадете го старо македонското знаме во позадина и нешто Macedonia или нешто слично да изгледа добро само или пак нешто со штито и македонски војник како на сликиве подоле нешто, што било само средете го ако се разбира некој во фотошоп.

http://www.pic.mk/?v=macedoniap.jpg
http://www.pic.mk/?v=macedovjv.jpg

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
Не мора да се преселиме, чим можеш да се бориш во нивните битки не е важно тоа.
Прашајте го МореданКантосе, за да нема забуна.

бтв, еднаш имаше Resistance и тие од рфл се бореа таму. може да има наредба таква а од Индонезија, Турција и слично нема да може да се бори човек...

А

Ајсшутер

Гостин
Прашајте го МореданКантосе, за да нема забуна.

бтв, еднаш имаше Resistance и тие од рфл се бореа таму. може да има наредба таква а од Индонезија, Турција и слично нема да може да се бори човек...
Ок де преселба се прави за 1 минута ај баш ќе го прашам али на почеток рекоа дека не мора преселување да правиме.

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
претпоставувам на сите ви е проблем руски, за да смените форумот да биде на англиски треба да кликнете на "профиль" па на тоа "Изменить профиль" па кај Предпочитаемыј јазык стави англиски и долу кај Ваш пароль треба да се стави лозинката за да може да се смени подесувањето. и клик после на изменит профил

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
И јас сум за ова армијата,да јадам и ке регистрирам на форумот да се пријавам ;)

Член од
23 август 2009
Мислења
16
Поени од реакции
1
Скоро 4-5 дена сум во RFL - кеф!!!

Официјално на Macedonian Lion му благодарам што ме препорача, запозна, водеше (помагаше) и ме прими во 3-та бригада на Козаците со која тој раководи....
Има искуство и добри контакти со Русите, па затоа го предлагам него за прв човек во Македонската фаланга - се разбира доколку се согласувате сите Вие со повисок војнички ранг од него?!
Исто така мислам дека МКД ЛАВ е најзаслужен за поддршката и идеата за формирање на МКД ФАЛАНГА во рамките на RFL.... за тоа уште еден + (плус) од мене за него! Наше е да одлучиме, па ако сакате да го прифатиме за ПРВ (но, не и последен) лидер на МКД ФАЛАНГА?!

5+3 се 8 - погодете кој сум? :pos2:

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Скоро 4-5 дена сум во RFL - кеф!!!

Официјално на Macedonian Lion му благодарам што ме препорача, запозна, водеше (помагаше) и ме прими во 3-та бригада на Козаците со која тој раководи....
Има искуство и добри контакти со Русите, па затоа го предлагам него за прв човек во Македонската фаланга - се разбира доколку се согласувате сите Вие со повисок војнички ранг од него?!
Исто така мислам дека МКД ЛАВ е најзаслужен за поддршката и идеата за формирање на МКД ФАЛАНГА во рамките на RFL.... за тоа уште еден + (плус) од мене за него! Наше е да одлучиме, па ако сакате да го прифатиме за ПРВ (но, не и последен) лидер на МКД ФАЛАНГА?!

5+3 се 8 - погодете кој сум? :pos2:
И јас се сложувам Macedonian Lion aka Cresevo да биде контактот со русите и наш координатор секако доколку другите се сложат и доколку тој прифати!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Дечки ај кој може да комбинира нешто од овие две слики да објавам во весникот за Macedonia Phalanx да видат повеќето македонци, и додадете го старо македонското знаме во позадина и нешто Macedonia или нешто слично да изгледа добро само или пак нешто со штито и македонски војник како на сликиве подоле нешто, што било само средете го ако се разбира некој во фотошоп.

http://www.pic.mk/?v=macedoniap.jpg
http://www.pic.mk/?v=macedovjv.jpg

ете ваја нешто одговара?

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19

ете ваја нешто одговара?
Мене ми се допаѓа само на Macedonia додади n да биде како придавка Македонска Фаланга- Macedonian Phalanx! иначе супер е сликата и во десниот ќош може и чинот кој сака да си го стави!

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.636
Поени од реакции
1.209
Зошто кај некои што веќе се пријавија за макеоднската фаланга не пишува аdded?
Дај некој кој има слободно време нека направи целосен список со чин и стренч па и тотал демиџ на сите што се пријавивме и нека го објави за подобра прегледност... а има и некои кои само на форумот напишаа рачунајте и на мене и линк од профилот и најверојатно не се заведени таму...
ај нека среди некој работава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom