А
Ајсшутер
Гостин
Ќе напишам во весникот артикл за тоа ќе бидеме повеќе само првен да ми одговори.Да јас очекував негде 100 тина дека ќе има а не сме ни 20![]()
Ќе напишам во весникот артикл за тоа ќе бидеме повеќе само првен да ми одговори.Да јас очекував негде 100 тина дека ќе има а не сме ни 20![]()
My places->Profile-> i klikni na tabot bio i ke vidis kolku skill imas!Извинете вака ама јас сум бајаги почетник..така да каде се гледа скил..?иначе сум во Калининград,Русија...уште не сум фатил добар ритам во играва....
тие што ќе се приклучат, ќе мора.Ке мора да се селиме во Русија заради фалангава :raz: ???
Не мора да се преселиме, чим можеш да се бориш во нивните битки не е важно тоа.тие што ќе се приклучат, ќе мора.
Прашајте го МореданКантосе, за да нема забуна.Не мора да се преселиме, чим можеш да се бориш во нивните битки не е важно тоа.
Ок де преселба се прави за 1 минута ај баш ќе го прашам али на почеток рекоа дека не мора преселување да правиме.Прашајте го МореданКантосе, за да нема забуна.
бтв, еднаш имаше Resistance и тие од рфл се бореа таму. може да има наредба таква а од Индонезија, Турција и слично нема да може да се бори човек...
И јас се сложувам Macedonian Lion aka Cresevo да биде контактот со русите и наш координатор секако доколку другите се сложат и доколку тој прифати!Скоро 4-5 дена сум во RFL - кеф!!!
Официјално на Macedonian Lion му благодарам што ме препорача, запозна, водеше (помагаше) и ме прими во 3-та бригада на Козаците со која тој раководи....
Има искуство и добри контакти со Русите, па затоа го предлагам него за прв човек во Македонската фаланга - се разбира доколку се согласувате сите Вие со повисок војнички ранг од него?!
Исто така мислам дека МКД ЛАВ е најзаслужен за поддршката и идеата за формирање на МКД ФАЛАНГА во рамките на RFL.... за тоа уште еден + (плус) од мене за него! Наше е да одлучиме, па ако сакате да го прифатиме за ПРВ (но, не и последен) лидер на МКД ФАЛАНГА?!
5+3 се 8 - погодете кој сум? :pos2:
Дечки ај кој може да комбинира нешто од овие две слики да објавам во весникот за Macedonia Phalanx да видат повеќето македонци, и додадете го старо македонското знаме во позадина и нешто Macedonia или нешто слично да изгледа добро само или пак нешто со штито и македонски војник како на сликиве подоле нешто, што било само средете го ако се разбира некој во фотошоп.
http://www.pic.mk/?v=macedoniap.jpg
http://www.pic.mk/?v=macedovjv.jpg
Мене ми се допаѓа само на Macedonia додади n да биде како придавка Македонска Фаланга- Macedonian Phalanx! иначе супер е сликата и во десниот ќош може и чинот кој сака да си го стави!![]()
ете ваја нешто одговара?