Општи дискусии за игри

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.916
Поени од реакции
17.894
Ако сте фан на CIV игрите како мене, не ви ја препорачувам CIVILIZAION VII. Залудно потрошени 50 ева.... ужас.
Нема повеќе builders, се е базирано на инфлуенс. Нема веќе Negotiations Table како претходно. Премногу искрадено од Humankind. Во обид да се направи некоја нова аркадна игра, премногу кратка. На секој нов Age се ресетираат и ресурси и се и се почнува од 0, дури и се бришат единици... мн мн лошо бар за мене. CIV V ми се чини беше врвот, CIV VI ја испеглаа со DLC-њата, ова можеби во иднина ќе биде нешто ама засега е тешко срање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.567
Поени од реакции
48.529
Odamna nemam videno gejming zaednicata da naviva edna igra da dozievee potop ko sto toa e momentalno slucaj so Assasins Creed.
Ne znam kolku se tocni videata ama imas opcija crnecot da go naprais gej vo igrata, ama pak ke kazam, ne znam kolku ova e tocno, ama problemot e sto nikoj od nas nit ke e iznenaden da e tocno, i sto e najtragicno, bi bile mnogu iznenadeni ako e fejk taa vest. :ROFLMAO:

1742515378868.png

Член од
16 октомври 2021
Мислења
764
Поени од реакции
1.738
Odamna nemam videno gejming zaednicata da naviva edna igra da dozievee potop ko sto toa e momentalno slucaj so Assasins Creed.
Ne znam kolku se tocni videata ama imas opcija crnecot da go naprais gej vo igrata, ama pak ke kazam, ne znam kolku ova e tocno, ama problemot e sto nikoj od nas nit ke e iznenaden da e tocno, i sto e najtragicno, bi bile mnogu iznenadeni ako e fejk taa vest. :ROFLMAO:

Прегледај го приврзокот 446555
ne znam dali vide ama japonskiot minister ili premier pred nekoj den izleze u javnost na govornica so fakti so se da kaze kolku ovaa igra ja skvernavi nivnata kultura, od tipot na krshenje sveti hramovi (toa za niv sto e sveto), kradenje na cela oprema od grobot kaj sto e zakopan nekoj star emperor a igras so crnec zamisli. Mnogu ubav komentar procitav vika: "Wait, so you're telling me woke in its final form is racism. It's like a scooby doo episode". I realno stvarno e vaka

Член од
14 август 2006
Мислења
45.635
Поени од реакции
85.436

Прегледај го приврзокот 446555
не е геј, според нивната идеологија

Он има врска со трансџендер, а тоа они у нивните верувања го рачунаат ко жена, иако е маж.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.746
Поени од реакции
13.545
Ако сте фан на CIV игрите како мене, не ви ја препорачувам CIVILIZAION VII. Залудно потрошени 50 ева.... ужас.
Нема повеќе builders, се е базирано на инфлуенс. Нема веќе Negotiations Table како претходно. Премногу искрадено од Humankind. Во обид да се направи некоја нова аркадна игра, премногу кратка. На секој нов Age се ресетираат и ресурси и се и се почнува од 0, дури и се бришат единици... мн мн лошо бар за мене. CIV V ми се чини беше врвот, CIV VI ја испеглаа со DLC-њата, ова можеби во иднина ќе биде нешто ама засега е тешко срање.
Видов неколку gameplay-а од стримери, (quill, PotatoMCWhiske и Spiffingbrit) и ќе кажам дека тотално си у право. И покрај тоа што стримериве ја фалат играва, забележувам дека некако насила се тера политиката да ѝ го кренат рејтингот. По мене најголемо разочарување во целата франшиза - ниедно пеглање преку DLC-ња нема да ја направи добра. 6ката беше врвот откако ја испеглаа, 5ката беше најиновативна и скок во целата франшиза, со четворката направија одличен камбек и покрај слабата 3ка - по мене до сега најслабото продолжение. Просто ми е жал како си мавнаа автогол - а знаеа дека Humankind иако на почетокот беше добро прифатена, многу брзо им се најде црната дупка. Мислам целиот концепт на restarting in new era е тотален промашај и се гази со мотото на Sid Meyer - to endure the test of time. Башка и графички е тотално непрегледна. Ужас.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.916
Поени од реакции
17.894
Видов неколку gameplay-а од стримери, (quill, PotatoMCWhiske и Spiffingbrit) и ќе кажам дека тотално си у право. И покрај тоа што стримериве ја фалат играва, забележувам дека некако насила се тера политиката да ѝ го кренат рејтингот. По мене најголемо разочарување во целата франшиза - ниедно пеглање преку DLC-ња нема да ја направи добра. 6ката беше врвот откако ја испеглаа, 5ката беше најиновативна и скок во целата франшиза, со четворката направија одличен камбек и покрај слабата 3ка - по мене до сега најслабото продолжение. Просто ми е жал како си мавнаа автогол - а знаеа дека Humankind иако на почетокот беше добро прифатена, многу брзо им се најде црната дупка. Мислам целиот концепт на restarting in new era е тотален промашај и се гази со мотото на Sid Meyer - to endure the test of time. Башка и графички е тотално непрегледна. Ужас.
Ете во Април ќе поправаат се и ќе има избор како one more turn, да не се рестартира секоја ера. Ја за игран искрено не е лоша ама не цивилизејшн. Знам дека вработија многу од тимот кој работеше на Hunankind. Април ќе бил најголемиот апдејт. Концептот со барање лидер а не нација е срање исто. Сега ќе ги воведуваат Бугарите а има идеа и за словени како племе.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.849
Поени од реакции
30.116
Зашто Нumankind нагло има паднато ?
Сега кога спомна приметив дека од играва гејмплеј оддамна ми нема искочено у сугестии на ЈТ.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.593
Поени од реакции
3.680
Може некој што има играно Red Dead Redemption 2, да ми помогне во порака? Имам проблем со “save”

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
551
Поени од реакции
329
Decki dali od serijalot cod,modern warfare 2 (so izleze pred 2-3 godini) I black ops 6 se izlezeni za pc,t.e. Dali gi ima na torrent krakuvani,

Kajgana Shop

На врв Bottom