PSY M.D.
the Bloodroyal
- Член од
- 14 март 2009
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 14
Ако ја имаш глеано баш објасни за што се работа да знам дал да спуштам ил не
Има тема за серијата.Ако ја имаш глеано баш објасни за што се работа да знам дал да спуштам ил не
Дури тема нема на форумов..Уште 20 дена до нова епизода од Футурама.
Е ИМА !Дури тема нема на форумов..
WHO ARE YOU PEOPLE?
Не се знае ништо за 5та сезона. Серијата не е официјално завршена, има гласини дека може да се снима и 5та сезона, ама не се знае кога.Ја изгледав Torchwood и иако бев скептик после првите 2 сезони третата и четвртата стварно беа добри, па се прашувам да не има некој ифо дали ќе има и 5-та сезона? Од ова што јас успеав да го изгуглам...тешка работа :/
Читав нешто дека поради Doctor Who е одложено снимање на 5-тата сезона, само се надевам дека ќе им текне во скоро време да ја снимат.Не се знае ништо за 5та сезона. Серијата не е официјално завршена, има гласини дека може да се снима и 5та сезона, ама не се знае кога.
Отворено прашање останува тоа, ќе се види понатаму.
Инаку првата сезона е страшно напорна, 2рата малку се подобруваат за во 3тата и 4тата да направат партали со приказната и со глумата. Ако има 5та сезона, после крајот на 4тата можеш да замсилиш само колку добра ќе биде
Ова демек као американците повеќе ги бива за серии од британците, bitch please!Читав нешто дека поради Doctor Who е одложено снимање на 5-тата сезона, само се надевам дека ќе им текне во скоро време да ја снимат.
П.С. во 4-тата американците замешале прсти и одма разлика
Погрешно ме сфати...не ми беше муабетот дека ги бива повеќе, туку дека повеќе вложуваат во сериите и секако разликата меѓу првата и втората сезона наспроти третата и четвртата сезона од Torchwood е прилично големаОва демек као американците повеќе ги бива за серии од британците, bitch please!
Британците прават чуда со толку лимитиран буџет, за кои американциве можат само да сонуваат.
Него друго нешто што заприметив, изгледа на форумов има повеќе луѓе кои што ја пратат Torchwood, отколку оние кои што ја гледаат Doctor Who, now how is that even possible!?
Oбавезно да си ја изгледаш, една од најдобрите sci-fi серии ever (ова за newWho се однесува, односно од 2005 па наваму, старите сезони ги немам гледано).Погрешно ме сфати...не ми беше муабетот дека ги бива повеќе, туку дека повеќе вложуваат во сериите и секако разликата меѓу првата и втората сезона наспроти третата и четвртата сезона од Torchwood е прилично голема
Имам нешто гледано од Doctor Who, на канал 5 но треба да седнам да ја изгледам цела комплет...ќе биде летово ваљда.