Општи дискусии за ТВ серии

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Ако ја имаш глеано баш објасни за што се работа да знам дал да спуштам ил не :D
Има тема за серијата.
Само не гледај го првото видео многу спојлери има, цела епизода е раскажана.

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
Ја изгледав Torchwood и иако бев скептик после првите 2 сезони третата и четвртата стварно беа добри, па се прашувам да не има некој ифо дали ќе има и 5-та сезона? Од ова што јас успеав да го изгуглам...тешка работа :/

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ја изгледав Torchwood и иако бев скептик после првите 2 сезони третата и четвртата стварно беа добри, па се прашувам да не има некој ифо дали ќе има и 5-та сезона? Од ова што јас успеав да го изгуглам...тешка работа :/
Не се знае ништо за 5та сезона. Серијата не е официјално завршена, има гласини дека може да се снима и 5та сезона, ама не се знае кога.
Отворено прашање останува тоа, ќе се види понатаму.
Инаку првата сезона е страшно напорна, 2рата малку се подобруваат за во 3тата и 4тата да направат партали со приказната и со глумата. Ако има 5та сезона, после крајот на 4тата можеш да замсилиш само колку добра ќе биде :)

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
Не се знае ништо за 5та сезона. Серијата не е официјално завршена, има гласини дека може да се снима и 5та сезона, ама не се знае кога.
Отворено прашање останува тоа, ќе се види понатаму.
Инаку првата сезона е страшно напорна, 2рата малку се подобруваат за во 3тата и 4тата да направат партали со приказната и со глумата. Ако има 5та сезона, после крајот на 4тата можеш да замсилиш само колку добра ќе биде :)
Читав нешто дека поради Doctor Who е одложено снимање на 5-тата сезона, само се надевам дека ќе им текне во скоро време да ја снимат.
П.С. во 4-тата американците замешале прсти и одма разлика :D

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Читав нешто дека поради Doctor Who е одложено снимање на 5-тата сезона, само се надевам дека ќе им текне во скоро време да ја снимат.
П.С. во 4-тата американците замешале прсти и одма разлика :D
Ова демек као американците повеќе ги бива за серии од британците, bitch please! :D
Британците прават чуда со толку лимитиран буџет, за кои американциве можат само да сонуваат.
Него друго нешто што заприметив, изгледа на форумов има повеќе луѓе кои што ја пратат Torchwood, отколку оние кои што ја гледаат Doctor Who, now how is that even possible!? o_O

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
Ова демек као американците повеќе ги бива за серии од британците, bitch please! :D
Британците прават чуда со толку лимитиран буџет, за кои американциве можат само да сонуваат.
Него друго нешто што заприметив, изгледа на форумов има повеќе луѓе кои што ја пратат Torchwood, отколку оние кои што ја гледаат Doctor Who, now how is that even possible!? o_O
Погрешно ме сфати...не ми беше муабетот дека ги бива повеќе, туку дека повеќе вложуваат во сериите и секако разликата меѓу првата и втората сезона наспроти третата и четвртата сезона од Torchwood е прилично голема :)

Имам нешто гледано од Doctor Who, на канал 5 но треба да седнам да ја изгледам цела комплет...ќе биде летово ваљда.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Погрешно ме сфати...не ми беше муабетот дека ги бива повеќе, туку дека повеќе вложуваат во сериите и секако разликата меѓу првата и втората сезона наспроти третата и четвртата сезона од Torchwood е прилично голема :)

Имам нешто гледано од Doctor Who, на канал 5 но треба да седнам да ја изгледам цела комплет...ќе биде летово ваљда.
Oбавезно да си ја изгледаш, една од најдобрите sci-fi серии ever (ова за newWho се однесува, односно од 2005 па наваму, старите сезони ги немам гледано).

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Пошто Game of Thrones заврши, Тouch и Borgias Треба да ги чекам по цела недела, си најдов нови ресурси за саботирање на сесијата и факултетот воопшто.
http://www.imdb.com/title/tt0319969/

Тешка серија мајката.
Не знам ни како да ја објаснам. Чудно некое сиже има. Нема негативци и нема среќни луѓе.

Kajgana Shop

На врв Bottom