Општи дискусии за ТВ серии

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Немој молим те, моља ти се, те молам... Мајкл го направи Спин Сити, Мајкл беше институција, Мајкл беше Марти Мек Флај, Клинт Иствуд, сурфаше на ховерборд и леташе со факин Делореан!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Тоа да :) Но сепак, филмот го гледав најмногу заради дечкото погоре, и Картер и Стјуарт. И спичврајтерот :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Го поштуам како актер Чарли, мислам човекот е институција, ама Спин Сити беше серија само поради хемијата помеѓу Мајкл Џ. Фокс и градоначалникот (настрана форите помеѓу Картер и Стјуарт). Чарли беше донесен како замена, ама ниедна копија неможе да биде како оригиналот, исто како што Ештон може да му се фати за малиот прст во Two and a half men.
Жално е тоа што му се случи со болеста, човекот имаше уште многу да понуди.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
За сите кои штотуку започнале да гледаат Fringe: you haven't seen nothing yet. Што би рекол џимеј, ви завидувам. А Оливија ќе се разглуми понатаму во серијата, и' треба малку време да се ухода.

Од сите ликови таму најмногу го обожавам типов:

Апсолутно ја краде секоја сцена. Цар! ( плукнат Кевин Гарнет:icon_lol:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
^
Ѕверов ли глуми во Фринџ?
Овој ми е еден од омилените карактери во The Wire, ако ја почнувам Фринџ само поради него ќе ја почнувам.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
^
Ѕверов ли глуми во Фринџ?
Овој ми е еден од омилените карактери во The Wire, ако ја почнувам Фринџ само поради него ќе ја почнувам.
И Фринџ не си ја почнал??!!

Чие си ти бе дете??? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Може предлог за серија? Ја догледав Fringe и сега барам нешто слично имам слободно време па да имам занимација :)

The Wire
The X-Files
Haven
Leverage
Supernatural

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сакам да почнам една (или двете) од Alcatraz и Person of Interest.
Ако може некој на кратко да ми каже која и зашто да ја гледам? Сакам да е мистерија и перверзија од приказна :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Сакам да почнам една (или двете) од Alcatraz и Person of Interest.
Ако може некој на кратко да ми каже која и зашто да ја гледам? Сакам да е мистерија и перверзија од приказна :)
PI мене ми е подобра. Не е којзнае колку мистерија, повеќе крими, одлична актерска двојка. Алкатраз го почнав и ќе го продолжам во подобри времиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom