Yellowstone

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.472
Поени од реакции
38.594
Со нетрпение чекам сега 1923 да ја почнам.
Таман втората сезона треба да искочи деновиве и јас едвај ја чекам. Па после 1944 со Метју Мекконахи ќе ја чекаме и другите спин-офи.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.061
Поени од реакции
15.976
Кога ве читам (меѓу редови) едвај чекам да ја почнам.

@Zlatikevichius Метју официјално ќе биде? Да не барам заради спојлери.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.472
Поени од реакции
38.594
Кога ве читам (меѓу редови) едвај чекам да ја почнам.

@Zlatikevichius Метју официјално ќе биде? Да не барам заради спојлери.
Ќе биде, ќе биде, 100%. Прво беше планиран за тој директниот sequel на Yellowstone, Madison мислам дека ќе се вика, ама среќа го сменија во 1944, зашто така сигурно ќе биде Датон.

Еве визуелно попрегледно - сите spin-off-и, prequel-и и sequel-и на Yellowstone:

1740252043856.png

The Madison инаку е со Мишел Фајфер и Метју Фокс од Lost.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.012
Поени од реакции
4.943
Ќе биде, ќе биде, 100%. Прво беше планиран за тој директниот sequel на Yellowstone, Madison мислам дека ќе се вика, ама среќа го сменија во 1944, зашто така сигурно ќе биде Датон.
Колку што знам Меконахи официјално веќе не е инволвиран во било каков проект за Yellowstone,
Таилор Шеридан реши да продолжи со новата серија со Мишел Фајфер и ќе се фокусира на нов спиноф со Бет и Рип.

P.S.Ги загледав сите проекти на Шеридан и приквелите на Yellowstone освен Yellowstone.
Сеуште се токмам да ја почнам :LOL:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.472
Поени од реакции
38.594
Колку што знам Меконахи официјално веќе не е инволвиран во било каков проект за Yellowstone,
Таилор Шеридан реши да продолжи со новата серија со Мишел Фајфер и ќе се фокусира на нов спиноф со Бет и Рип.

P.S.Ги загледав сите проекти на Шеридан и приквелите на Yellowstone освен Yellowstone.
Сеуште се токмам да ја почнам :LOL:
Не не, убаво пишав погоре: серијава што моментално се снима и треба да излезе годинава беше со работен наслов 2024 и Метју Мекконахи беше планиран како дел од кастот таму. Арно ама, веројатно поради конфликт со снимањето, Метју отпадна од таа серија, Мишел Фајфер беше ангажирана и истата веќе се снима, со наслов The Madison. До крајот на 2025 треба да има премиера, веројатно на есен.

Отпосле Шеридан испланира нов prequel, со работен наслов 1944 каде Метју Мекконахи ќе глуми, барем такви се информациите засега.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.615
Поени од реакции
29.511
Ако се водиме по сегашниот тек како Тејлор размислува, во 1944 и Медисон ќе глуми исто така Тејлор заедно со Џејмс Џордан, ликот е опседнат со едни исти глумци да ги користи во сите серии :D

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.012
Поени од реакции
4.943
Не не, убаво пишав погоре: серијава што моментално се снима и треба да излезе годинава беше со работен наслов 2024 и Метју Мекконахи беше планиран како дел од кастот таму. Арно ама, веројатно поради конфликт со снимањето, Метју отпадна од таа серија, Мишел Фајфер беше ангажирана и истата веќе се снима, со наслов The Madison. До крајот на 2025 треба да има премиера, веројатно на есен.

Отпосле Шеридан испланира нов prequel, со работен наслов 1944 каде Метју Мекконахи ќе глуми, барем такви се информациите засега.
"Matthew McConaughey is still the top choice to star, but reports of his commitment to the project are overstated; he won’t sign on until he sees a script, which hasn’t happened yet, per his agent."

Да така e,но последно што читав е дека Шеридан бидејќи е главен продуцент и сценарист на 6 активни серии немал финално сценарио за новата Yellowstone серија па Мекко ахи не бил заинтересиран и не сакал да чека бидејќи сакал да работи на други проекти.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.012
Поени од реакции
4.943
Ако се водиме по сегашниот тек како Тејлор размислува, во 1944 и Медисон ќе глуми исто така Тејлор заедно со Џејмс Џордан, ликот е опседнат со едни исти глумци да ги користи во сите серии :D
Шеридан и Џејмс Џордан биле другари од детството па затоа стално го ангажира,не ми пречи непотизам се додека Шеридан прави квалитетни проекти :D

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.228
Поени од реакции
3.000

Еве визуелно попрегледно - сите spin-off-и, prequel-и и sequel-и на Yellowstone:

Прегледај го приврзокот 444200

The Madison инаку е со Мишел Фајфер и Метју Фокс од Lost.
Препорака по кој редослед да се гледаат сериите?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.472
Поени од реакции
38.594
Препорака по кој редослед да се гледаат сериите?
Тотално сеедно е. Ако сакаш хронолошки:
1. 1883
2. 1923
3. Yellowstone

Ако сакаш по начинот на кој излегуваа:
1. Yellowstone
2. 1883
3. 1923

Мене 1923 ми беше прва, па 1883 ја изгледав и на крај Yellowstone. Значи тотално сеедно е.

Само една препорака од мене до сите: пред последната епизода од Yellowstone задолжително да ја имате гледано 1883. Друго не е важно воопшто.

И имај на ум: 1883 и Yellowstone се веќе завршени серии, 1923 уште трае, баш денес излезе прва епизода од втора сезона која воедно ќе биде и финална.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.228
Поени од реакции
3.000
Тотално сеедно е. Ако сакаш хронолошки:
1. 1883
2. 1923
3. Yellowstone

Ако сакаш по начинот на кој излегуваа:
1. Yellowstone
2. 1883
3. 1923

Мене 1923 ми беше прва, па 1883 ја изгледав и на крај Yellowstone. Значи тотално сеедно е.

Само една препорака од мене до сите: пред последната епизода од Yellowstone задолжително да ја имате гледано 1883. Друго не е важно воопшто.

И имај на ум: 1883 и Yellowstone се веќе завршени серии, 1923 уште трае, баш денес излезе прва епизода од втора сезона која воедно ќе биде и финална.
Фала, ќе ја почнам хронолошки, само да ја завршам Staircase.

Kajgana Shop

На врв Bottom