- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.472
- Поени од реакции
- 38.594
Таман втората сезона треба да искочи деновиве и јас едвај ја чекам. Па после 1944 со Метју Мекконахи ќе ја чекаме и другите спин-офи.Со нетрпение чекам сега 1923 да ја почнам.
Таман втората сезона треба да искочи деновиве и јас едвај ја чекам. Па после 1944 со Метју Мекконахи ќе ја чекаме и другите спин-офи.Со нетрпение чекам сега 1923 да ја почнам.
Ќе биде, ќе биде, 100%. Прво беше планиран за тој директниот sequel на Yellowstone, Madison мислам дека ќе се вика, ама среќа го сменија во 1944, зашто така сигурно ќе биде Датон.Кога ве читам (меѓу редови) едвај чекам да ја почнам.
@Zlatikevichius Метју официјално ќе биде? Да не барам заради спојлери.
Колку што знам Меконахи официјално веќе не е инволвиран во било каков проект за Yellowstone,Ќе биде, ќе биде, 100%. Прво беше планиран за тој директниот sequel на Yellowstone, Madison мислам дека ќе се вика, ама среќа го сменија во 1944, зашто така сигурно ќе биде Датон.
Не не, убаво пишав погоре: серијава што моментално се снима и треба да излезе годинава беше со работен наслов 2024 и Метју Мекконахи беше планиран како дел од кастот таму. Арно ама, веројатно поради конфликт со снимањето, Метју отпадна од таа серија, Мишел Фајфер беше ангажирана и истата веќе се снима, со наслов The Madison. До крајот на 2025 треба да има премиера, веројатно на есен.Колку што знам Меконахи официјално веќе не е инволвиран во било каков проект за Yellowstone,
Таилор Шеридан реши да продолжи со новата серија со Мишел Фајфер и ќе се фокусира на нов спиноф со Бет и Рип.
P.S.Ги загледав сите проекти на Шеридан и приквелите на Yellowstone освен Yellowstone.
Сеуште се токмам да ја почнам![]()
"Matthew McConaughey is still the top choice to star, but reports of his commitment to the project are overstated; he won’t sign on until he sees a script, which hasn’t happened yet, per his agent."Не не, убаво пишав погоре: серијава што моментално се снима и треба да излезе годинава беше со работен наслов 2024 и Метју Мекконахи беше планиран како дел од кастот таму. Арно ама, веројатно поради конфликт со снимањето, Метју отпадна од таа серија, Мишел Фајфер беше ангажирана и истата веќе се снима, со наслов The Madison. До крајот на 2025 треба да има премиера, веројатно на есен.
Отпосле Шеридан испланира нов prequel, со работен наслов 1944 каде Метју Мекконахи ќе глуми, барем такви се информациите засега.
Шеридан и Џејмс Џордан биле другари од детството па затоа стално го ангажира,не ми пречи непотизам се додека Шеридан прави квалитетни проектиАко се водиме по сегашниот тек како Тејлор размислува, во 1944 и Медисон ќе глуми исто така Тејлор заедно со Џејмс Џордан, ликот е опседнат со едни исти глумци да ги користи во сите серии![]()
Препорака по кој редослед да се гледаат сериите?Ќе биде, ќе биде, 100%. Прво беше планиран за тој директниот sequel на Yellowstone, Madison мислам дека ќе се вика, ама среќа го сменија во 1944, зашто така сигурно ќе биде Датон.
Еве визуелно попрегледно - сите spin-off-и, prequel-и и sequel-и на Yellowstone:
Прегледај го приврзокот 444200
The Madison инаку е со Мишел Фајфер и Метју Фокс од Lost.
Тотално сеедно е. Ако сакаш хронолошки:Препорака по кој редослед да се гледаат сериите?
Фала, ќе ја почнам хронолошки, само да ја завршам Staircase.Тотално сеедно е. Ако сакаш хронолошки:
1. 1883
2. 1923
3. Yellowstone
Ако сакаш по начинот на кој излегуваа:
1. Yellowstone
2. 1883
3. 1923
Мене 1923 ми беше прва, па 1883 ја изгледав и на крај Yellowstone. Значи тотално сеедно е.
Само една препорака од мене до сите: пред последната епизода од Yellowstone задолжително да ја имате гледано 1883. Друго не е важно воопшто.
И имај на ум: 1883 и Yellowstone се веќе завршени серии, 1923 уште трае, баш денес излезе прва епизода од втора сезона која воедно ќе биде и финална.
Вреди ако си фан на Величествениот со каубојци.Yellowstone вреди да се гледа? Гледам солидни оцени има, друго ништо не знам.
Не да вреди!Yellowstone вреди да се гледа? Гледам солидни оцени има, друго ништо не знам.