Yellowstone

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.513
Поени од реакции
38.719
Аууу, не знам дали гледа некој, десеттава, последна епизода од Yellowstone беше чист masterpiece! :cuc: :cuc: :cuc:
Каква глума, какви емоции, каква тензија... Многу ми е криво што вака завршува, ама ете, мораше некако да се заокружи дејството.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.024
Поени од реакции
4.966
Аууу, не знам дали гледа некој, десеттава, последна епизода од Yellowstone беше чист masterpiece! :cuc: :cuc: :cuc:
Каква глума, какви емоции, каква тензија... Многу ми е криво што вака завршува, ама ете, мораше некако да се заокружи дејството.
Пред некој ден се мислев да ја почнам.
Од Taylor Sheridan имам погледнато повеќе серии Tulsa King, 1883, 1923, Lioness има и една сега нова Landman има излезено неколку епизоди сакам да ја видам и таа ама Yellowstone не сум ја почнал,чекам да заврши па ќе ја почнувам :pos:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.513
Поени од реакции
38.719
Па овие две се prequels баш на неа. Нова генерација Датонови, само сега во денешно време. Обавезно да ја гледаш! Различен е сензибилитетот, тие две се повеќе вестерн, а тука има повеќе политика и драма, ама истиот универзум е и вредат, максимално!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.071
Поени од реакции
42.228
Па овие две се prequels баш на неа. Нова генерација Датонови, само сега во денешно време. Обавезно да ја гледаш! Различен е сензибилитетот, тие две се повеќе вестерн, а тука има повеќе политика и драма, ама истиот универзум е и вредат, максимално!
Ја гледаше ли 11тата епизода? :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.513
Поени од реакции
38.719
Јас на SkyShowTime ја гледам, таму искача секој четврток, а гледам ја имаш и на замунда можеш да ја симнеш. Ти каде ја гледаш серијава?
Имам и јас SkyShowtime, ама последните 2 епизоди преку Stremio ги гледав. Ама на TVTime ми стои дека во недела излегува епизодата, затоа мислев.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.513
Поени од реакции
38.719
точен си недела, кај нас во понеделник искача наутро
Така де. Ме збуни @ВардарскиМКД . 11 гледана, јас за 12 зборам. Значи понеделник ја чекаме. ;)
Screenshot_20241129_224144_TV Time.jpg
@Zlatikevichius @123456 Дечки ја имате на Скајшоутајм веќе е искочена, ја гледав пред 20 минути.
11 друже ја гледав уште во понеделникот, мислев за 12 дека збориш. Таа ја чекаме понеделник наутро.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.513
Поени од реакции
38.719
Ете, бидна и 12 од Yellowstone за која зборувавме пред некој ден. Не знам зошто, ама многу ми беше емотивна епизодата, едвај се воздржав да не заплачам иако сум тврд ко орев за плачење, обично. Дефинитивно Шеридан е ѕвер, нема нешто што има направено ни за на големото платно ни за на телевизија што не ми се допаднало. Задолжително ќе се гледаат и Tulsa King и се останато што имам скокнато, иако првично не сакав да ја гледам Tulsa King. Сега стартувам со Landman, па ќе видиме понатаму.

И едвај ги чекам и новата сезона од 1923 и сите други 3-4 спинофи на Yellowstone кои се најавени. :cuc:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.616
Поени од реакции
29.516
Да ми кажеше некој дека ќе ставам аларм за у 4 сабајле за да гледам 2-3 епизоди од Yellowstone пред работа, ќе му се смеев. Неколку пати ми има искочено и сум ја одминал, едноставно не ме привлекуваше да ја почнам. Мислам дека Злате ја пофали некаде по темиве, и по завршување на Landman немав што да почнам и си реков дај ова нека биде.

Само што ја завршив прва сезона, имам уште за гледање, а после ќе преминам на 1883, 1923, и според chatgpt, 6666 и Mayor of Kingstown.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.513
Поени од реакции
38.719
Да ми кажеше некој дека ќе ставам аларм за у 4 сабајле за да гледам 2-3 епизоди од Yellowstone пред работа, ќе му се смеев. Неколку пати ми има искочено и сум ја одминал, едноставно не ме привлекуваше да ја почнам. Мислам дека Злате ја пофали некаде по темиве, и по завршување на Landman немав што да почнам и си реков дај ова нека биде.

Само што ја завршив прва сезона, имам уште за гледање, а после ќе преминам на 1883, 1923, и според chatgpt, 6666 и Mayor of Kingstown.
Уште еднаш да ме слушаш! ;) Уживај.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.616
Поени од реакции
29.516
Уште еднаш да ме слушаш! ;) Уживај.
Не знам зошто ама многу ми дава Succession vibes, барем првата сезона. Само средината е поинаква, инаку приказната е иста. Татко алчен за моќ и респект, има нефункционална фамилија и не гледа достоен наследник на негвата империја.

Ја имаш Шив и Бет, Кендал и Џејми, Роман и Кејси, одметниците што ништо не сфаќаат сериозно ама полека си легнуваат на брашното дека се исто гомно како и останативе.
Дури и Грег го гледам во ликот на Џими.

Од постот прееска до сега стигнав до 6та епизода од втора сезона, делува ветувачки дека ќе згази серијава до крај.

• Вау
Reactions: wot
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.513
Поени од реакции
38.719
Татко алчен за моќ и респект
Ауууу, колку само погрешен впечаток си добил! Нема врска моќ и респект тука, единствено што сака он е да го сочува цел Yellowstone нечепнат, онаков каков што бил 7 генерации уназад. Мора да ја гледаш 1883, да видиш прво зошто баш тоа место е домот на Датонови. Остави ја малце сега Yellowstone на страна, прво 1883 изгледај ја, кратка е, минисерија, а многу значајна зашто после финалето на Yellowstone ќе има поголем ефект врз тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom