Општи дискусии за ТВ серии

Член од
28 мај 2023
Мислења
190
Поени од реакции
194
Последнава епизода (S01E13) на The Pitt беше heartbreaking. Неколку пати мене срцето ми подзастана па да можеше, не ќе беше лошо д-р Меккеј да изврши некоја реанимација врз мене. :coffee:
Шит, спојлер.
Умират синот а?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.772
Поени од реакции
43.760
Чудо американциве да имале нешто што не е продукција на педери и трансформери. Респект.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.008
Поени од реакции
4.926
Нема тема за Yellowstone?
После долго одложување ја почнав серијава и ми остана уште последната сезона.
И јас се изненадив што нема тема за неа па решив да отворам јас.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.448
Поени од реакции
38.554
Yellowjackets гледал некој?
Првите 2 сезони беа врв, сега третата ја чекам да излезе цела. Ако тек сега почнуваш, Yellowjackets е микс на филмот Alive или неговиот римејк Society of the Snow и романот на Голдинг - Господар на мувите. Не е лесна серија за гледање, ама вреди!

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.229
Поени од реакции
10.319
Првите 2 сезони беа врв, сега третата ја чекам да излезе цела. Ако тек сега почнуваш, Yellowjackets е микс на филмот Alive или неговиот римејк Society of the Snow и романот на Голдинг - Господар на мувите. Не е лесна серија за гледање, ама вреди!
Во топ 10 содржини на Скај е, а не гледам кај нас дека се збори многу. Ќе се гледа.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.448
Поени од реакции
38.554
Во топ 10 содржини на Скај е, а не гледам кај нас дека се збори многу. Ќе се гледа.
Па беше номинирана и за ЕМИ и за Глобус. Сега не знам дали двете сезони беа, или само втората, само знам дека мене така ми го привлече вниманието. Добра серија е, стварно добра, иако изгледа ко да е рециклирана од веќе познат материјал. Плус има и таму доза на мистерија што те држи под хајп.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.229
Поени од реакции
10.319
Па беше номинирана и за ЕМИ и за Глобус. Сега не знам дали двете сезони беа, или само втората, само знам дека мене така ми го привлече вниманието. Добра серија е, стварно добра, иако изгледа ко да е рециклирана од веќе познат материјал. Плус има и таму доза на мистерија што те држи под хајп.
Ја почнав сношти. По две епизоди доста интересна. Ја би додал покрај Alive/Society of Snow има и од I Know What You Did Last Summer франшизата.

Лудачана од Два и пол мажи и тука психотична. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom