McLovin
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.105
- Поени од реакции
- 16.178
Нечеш брате, наш админ је веома позитивна и свестрана личност, не плаши се - удари тај лајк.Ce da dobijem bann ako stavim Ми се допаѓа?
Нечеш брате, наш админ је веома позитивна и свестрана личност, не плаши се - удари тај лајк.Ce da dobijem bann ako stavim Ми се допаѓа?
Врска нема ова со темава, ама веќе ти одговорив - кој и да е овој, никаков модератор не е.
Ма брате ладно му одговори “Напушти мој коментар” и оттарасичеш се га.
Сте ја гледале? Ако не, веднаш да ја почнете.![]()
Јас гледам, оној глумецот што го глуми Декстер ми е многу крипи, повеќе од оригиналниот Декстер, одлична ми е и сестра му.Изгледав неколку епизоди од Dexter Original Sin приквелот на Dexter,позитивно изненаден сум не е лоша го има истиот вајб како оригиналната серија.
Ја гледа ли некој?
Да го имаат погодено Декстер,оваа Дебра е згодничка оригиналната не беше таква,Јас гледам, оној глумецот што го глуми Декстер ми е многу крипи, повеќе од оригиналниот Декстер, одлична ми е и сестра му.
крајот не е ист како у филмот и серијава, мене ми се допадна 7/10, џакалот феноменален,циганката ужас од глумаНа времето доста често по телевизииве можеше да се фати филмот The Jackal со Ричард Гир и Брус Вилис. Добар филм што најмалку пет пати го имам гледано и секогаш ко сум го фател на телевизија сум го догледувал иако знам што ќе се случи. Деновиве ја изгледав The Day of the Jackal - правена по истата книга. Добар дел од работите во серијава се различни од филмот, али суштината е таа cat and mouse chase кај што сѐ е познато од сам почеток и нема некои големи изненадувања. Еди Редмејн добар у улогава, а у глобала серијава солидна, али не до тој степен за напумпаната оцена на ИМДБ.
Да, зашто серијата ќе продолжи и со нова сезона, а филмот никогаш не го планирале да биде франшиза. А за оцената и кај мене е 7/10. Затоа реков солидна е, држи внимание, али има моменти кај што сакаш да премоташ од што смараше циганката.крајот не е ист како у филмот и серијава, мене ми се допадна 7/10, џакалот феноменален,циганката ужас од глума