Општи дискусии за ТВ серии

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.105
Поени од реакции
16.178
Член од
7 април 2015
Мислења
2.854
Поени од реакции
1.735
Кога сме кај СкајШоутајм ја има ли онаа серијата Mrs. Davis?

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.035
Поени од реакции
4.986
Изгледав неколку епизоди од Dexter Original Sin приквелот на Dexter,позитивно изненаден сум не е лоша го има истиот вајб како оригиналната серија.
Ја гледа ли некој?

Член од
7 април 2015
Мислења
2.854
Поени од реакции
1.735
Изгледав неколку епизоди од Dexter Original Sin приквелот на Dexter,позитивно изненаден сум не е лоша го има истиот вајб како оригиналната серија.
Ја гледа ли некој?
Јас гледам, оној глумецот што го глуми Декстер ми е многу крипи, повеќе од оригиналниот Декстер, одлична ми е и сестра му.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.035
Поени од реакции
4.986
Јас гледам, оној глумецот што го глуми Декстер ми е многу крипи, повеќе од оригиналниот Декстер, одлична ми е и сестра му.
Да го имаат погодено Декстер,оваа Дебра е згодничка оригиналната не беше таква,
За сега не е лоша серијата

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.244
Поени од реакции
10.352
На времето доста често по телевизииве можеше да се фати филмот The Jackal со Ричард Гир и Брус Вилис. Добар филм што најмалку пет пати го имам гледано и секогаш ко сум го фател на телевизија сум го догледувал иако знам што ќе се случи. Деновиве ја изгледав The Day of the Jackal - правена по истата книга. Добар дел од работите во серијава се различни од филмот, али суштината е таа cat and mouse chase кај што сѐ е познато од сам почеток и нема некои големи изненадувања. Еди Редмејн добар у улогава, а у глобала серијава солидна, али не до тој степен за напумпаната оцена на ИМДБ.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.250
Поени од реакции
8.355
На времето доста често по телевизииве можеше да се фати филмот The Jackal со Ричард Гир и Брус Вилис. Добар филм што најмалку пет пати го имам гледано и секогаш ко сум го фател на телевизија сум го догледувал иако знам што ќе се случи. Деновиве ја изгледав The Day of the Jackal - правена по истата книга. Добар дел од работите во серијава се различни од филмот, али суштината е таа cat and mouse chase кај што сѐ е познато од сам почеток и нема некои големи изненадувања. Еди Редмејн добар у улогава, а у глобала серијава солидна, али не до тој степен за напумпаната оцена на ИМДБ.
крајот не е ист како у филмот и серијава, мене ми се допадна 7/10, џакалот феноменален,циганката ужас од глума

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.244
Поени од реакции
10.352
крајот не е ист како у филмот и серијава, мене ми се допадна 7/10, џакалот феноменален,циганката ужас од глума
Да, зашто серијата ќе продолжи и со нова сезона, а филмот никогаш не го планирале да биде франшиза. А за оцената и кај мене е 7/10. Затоа реков солидна е, држи внимание, али има моменти кај што сакаш да премоташ од што смараше циганката.

Only Murders in the Building последната сезона изгледана за 2 дена. Си држат квалитет стариве.

Сега гледам Пингвинот на HBO. Колин Фарел е океј, под целата таа маска, али како глуми Софија...

Kajgana Shop

На врв Bottom