Општи дискусии за ТВ серии

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Вторава сезона продукциски,глума и сценарио е светлосни години понапред од првата сезона.
Првата сезона разочара но за вторава навистина се потрудиле.
па ако разочарале во 1 сезонаа немало да се деси 2 сезона

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.427
Поени од реакции
17.749
Odlicno finale. Mene licno epten mi napravi merak cela serija, dobra produkcija, dva dobri lika so odlicna gluma, dobar plot i top finale.

Ona sto otkriv pred nekoj den koga go gleav posledniot Batman, sto e btw mnogu dobar, e deka Kolin go glumi Pingvin vo filmot. Kolin nesto posebno ne sum go postuel, ali posle serijava ja ima mojata pocit kako vrven akter.

Inaku From, tesko razocaruvanje mi e.
Автоматски споено мислење:

Интересен концепт и одличен перформанс на Пингвинот.
Ми се допадна серијата.
I Kristin Milioti odlicno izglumi.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.699
Поени од реакции
36.527
Бев 100% убеден дека има тема за Yellowstone. Дури и мислам дека јас ја отворив, ама ем search-от тука не работи, ем не можам да ја најдам ни со Google пребарување. Почна крајот, финалните епизоди. Гледаше некој? Свесен бев што не чека, се изначитав за тоа уште пред да заврши првата половина од петта сезона, ама не можев да претпоставам дека вака наеднаш ќе се случи. Дури откако почна деветтата епизода мислев дека нешто сум испуштил од осма, зашто релативно одамна беше, па се вратив назад на осмата. Ама не... Штета што не ја завршија достоинствено, како што доликуваше, туку морале да крпат вака, ама како и да е, едвај чекам да ја видам разврската.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
39.622
Бев 100% убеден дека има тема за Yellowstone. Дури и мислам дека јас ја отворив, ама ем search-от тука не работи, ем не можам да ја најдам ни со Google пребарување. Почна крајот, финалните епизоди. Гледаше некој? Свесен бев што не чека, се изначитав за тоа уште пред да заврши првата половина од петта сезона, ама не можев да претпоставам дека вака наеднаш ќе се случи. Дури откако почна деветтата епизода мислев дека нешто сум испуштил од осма, зашто релативно одамна беше, па се вратив назад на осмата. Ама не... Штета што не ја завршија достоинствено, како што доликуваше, туку морале да крпат вака, ама како и да е, едвај чекам да ја видам разврската.
Што испадна со Кевин Костнер, нели извади видео каде што кажа дека нема да продолжи да глуми во Yellowstone, а во трејлерот за новите епизоди го видов.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.699
Поени од реакции
36.527
Што испадна со Кевин Костнер, нели извади видео каде што кажа дека нема да продолжи да глуми во Yellowstone, а во трејлерот за новите епизоди го видов.
Во трејлерот го има, ама во серијата до сега не.
Нема проблем моментално.
Зошто кај мене не работи? :(

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.817
Поени од реакции
10.163
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
Во трејлерот го има, ама во серијата до сега не.

Зошто кај мене не работи? :(
Дури сега кај мене крашна. И пред 1 месец имаше мислам ваков голем пад. Само ради ова сеуште ги немам откажано некои од сервисиве. Иако Дизни го покачија од следен месец за 2 евра така да нека се носат.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.699
Поени од реакции
36.527
Дури сега кај мене крашна. И пред 1 месец имаше мислам ваков голем пад. Само ради ова сеуште ги немам откажано некои од сервисиве. Иако Дизни го покачија од следен месец за 2 евра така да нека се носат.
Јас користам уште еден add-он освен Torrentio - MediaFusion, тој работи добро, ама преку него бројот на содржини кои може да се стримуваат е пет пати помал. Ама кога нема Torrentio, се наоѓа, препорачувам. Само проблем е што за некои филмови и серии преку него не се наоѓа стрим воопшто, а сакав да го гледам Palmer од Клубот... :(

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Јас користам уште еден add-он освен Torrentio - MediaFusion, тој работи добро, ама преку него бројот на содржини кои може да се стримуваат е пет пати помал. Ама кога нема Torrentio, се наоѓа, препорачувам. Само проблем е што за некои филмови и серии преку него не се наоѓа стрим воопшто, а сакав да го гледам Palmer од Клубот... :(
одете на ова и лесно е за инсталирање

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Ама ова за Kodi е, ние сме на Stremio. :(

Плус за Real Debrid е, а јас плаќам All Debrid.
да де и јас сум на алл дебрид од 2012г и коди, на сајтот е за реал д, ти ке одиш на аллдебрид и тоа е тоа,нема промашај

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.699
Поени од реакции
36.527
да де и јас сум на алл дебрид од 2012г и коди, на сајтот е за реал д, ти ке одиш на аллдебрид и тоа е тоа,нема промашај
Ама со Stremio не функционира, така?
Автоматски споено мислење:

Не можам јас да го средам Коди никако, се откажувам. Тоа Fen го инсталирав, ама да го поврзам со All Debrid - никако не можам. :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom