Општи дискусии за ТВ серии

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Ама со Stremio не функционира, така?
не те свакам ама инстал коди со фен и аллдебрид, прелесно е и разбираш доволно да не се снајдеш, стримо сеа видов нејке ни кај мене, а кај коди нема мака

1731517236240.png

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.695
Поени од реакции
36.513
не те свакам ама инстал коди со фен и аллдебрид, прелесно е и разбираш доволно да не се снајдеш, стримо сеа видов нејке ни кај мене, а кај коди нема мака

Прегледај го приврзокот 435126
До тука стигам за да го поврзам All Debrid со Kodi, и нема вакво ResolveURL. Вика - install 3rd party add-on to show up. Инсталирам, ама нејќе. Не знам што грешам:

1731517793741.png

Fen инсталирав.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
До тука стигам за да го поврзам All Debrid со Kodi, и нема вакво ResolveURL. Вика - install 3rd party add-on to show up. Инсталирам, ама нејќе. Не знам што грешам:

Прегледај го приврзокот 435128

Fen инсталирав.
Fen/tools/account manager/authorize all debrid, ke ti se pojavi kod so 4 slova,brojki

posle toa cocoscrapes moras da instalirash

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.695
Поени од реакции
36.513
Fen/tools/account manager/authorize all debrid, ke ti se pojavi kod so 4 slova,brojki

posle toa cocoscrapes moras da instalirash
Fen / Tools и нема Account Manager. Има: Settings, Tips for Use, Set Views, Changelog, TV Shows Progress Manager, Database & Cache, Update Utilities и Toogle Language Invoker.

Не знам, ти викам, нешто грешам 100% ама не се појавуваат некои од чекорите кои нормално ги дава на сите упатства.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Fen / Tools и нема Account Manager. Има: Settings, Tips for Use, Set Views, Changelog, TV Shows Progress Manager, Database & Cache, Update Utilities и Toogle Language Invoker.

Не знам, ти викам, нешто грешам 100% ама не се појавуваат некои од чекорите кои нормално ги дава на сите упатства.
сега гледам го избришале фен, има фен лигхт, odis setings/account/alldebrid auhtohtize, pa koa ke instalirash cococrasers ides pak tuka samo vo external scrapes/enable/ mestis cocoscrapes

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.695
Поени од реакции
36.513
сега гледам го избришале фен, има фен лигхт, odis setings/account/alldebrid auhtohtize, pa koa ke instalirash cococrasers ides pak tuka samo vo external scrapes/enable/ mestis cocoscrapes
Е ова е друго. Средено! Фала ти многу.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.695
Поени од реакции
36.513
mozes i titlovi.com da ubacis, sve e na kodi instalirano toa samo instal pravis vo kodi addons/subtitles
Тоа средив уште на почеток: титлови и opensubtitles веќе ставени. Ама тоа мочано Account Manager никаде го немаше.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Фала @123456, MVP!

Инаку инфо за сите што користат Торентио, ќе биде down бар уште некој ден. Еве од креаторот:

Due to some complaints torrentio's VPS was blocked and the addon will be down until a new hosting provider is found.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Ај последен пост ќе ми биде ова затоа што е офтопик, ама стремио си е стремио. Да ти се плукнам у кодито и лошиот UI. На Стремио барем ти дава некое инфо од имдб за филмовите. Тука пуштам некој филм што ми даде 3 days in Malay, го изгасив после 5 минути. Одам на imdb оценка 2.7/10, хк пу.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ај последен пост ќе ми биде ова затоа што е офтопик, ама стремио си е стремио. Да ти се плукнам у кодито и лошиот UI. На Стремио барем ти дава некое инфо од имдб за филмовите. Тука пуштам некој филм што ми даде 3 days in Malay, го изгасив после 5 минути. Одам на imdb оценка 2.7/10, хк пу.
Dzirni za sync so trakt tv. Za stremio, ne kodi.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.695
Поени од реакции
36.513
Да, интерфејсот е ужасен. :pos: Ама еве за вакви ситуации кога не работи Torrentio, ќе се најде.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
оди во фен/ tools/set views смени си како сакаш да ти биде менито, друго со десен клик или ако си со данлиско држиш на филмот.серија во информација имаш и ова
1731582175203.png
Автоматски споено мислење:

Screenshot 2024-11-14 120628.jpg

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Ја гледа некој смешкава наречена Lioness?

Првата сезона супер почна и солидно се држеше до крај. Вторава сезона ми иде да и врзам еден шамар на Зое Салдана. Lioness my ass, нема епизода каде што не плаче и вреска затоа што нема што паметно да каже. Очај, а у прва сезона ќе ја споредував со Кери од Хоумленд. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom