До тука стигам за да го поврзам All Debrid со Kodi, и нема вакво ResolveURL. Вика - install 3rd party add-on to show up. Инсталирам, ама нејќе. Не знам што грешам:не те свакам ама инстал коди со фен и аллдебрид, прелесно е и разбираш доволно да не се снајдеш, стримо сеа видов нејке ни кај мене, а кај коди нема мака
Прегледај го приврзокот 435126
Fen/tools/account manager/authorize all debrid, ke ti se pojavi kod so 4 slova,brojkiДо тука стигам за да го поврзам All Debrid со Kodi, и нема вакво ResolveURL. Вика - install 3rd party add-on to show up. Инсталирам, ама нејќе. Не знам што грешам:
Прегледај го приврзокот 435128
Fen инсталирав.
Fen / Tools и нема Account Manager. Има: Settings, Tips for Use, Set Views, Changelog, TV Shows Progress Manager, Database & Cache, Update Utilities и Toogle Language Invoker.Fen/tools/account manager/authorize all debrid, ke ti se pojavi kod so 4 slova,brojki
AllDebrid: Connect your device
Connect your devices to your Alldebrid account with a pin codealldebrid.com
posle toa cocoscrapes moras da instalirash
сега гледам го избришале фен, има фен лигхт, odis setings/account/alldebrid auhtohtize, pa koa ke instalirash cococrasers ides pak tuka samo vo external scrapes/enable/ mestis cocoscrapesFen / Tools и нема Account Manager. Има: Settings, Tips for Use, Set Views, Changelog, TV Shows Progress Manager, Database & Cache, Update Utilities и Toogle Language Invoker.
Не знам, ти викам, нешто грешам 100% ама не се појавуваат некои од чекорите кои нормално ги дава на сите упатства.
Е ова е друго. Средено! Фала ти многу.сега гледам го избришале фен, има фен лигхт, odis setings/account/alldebrid auhtohtize, pa koa ke instalirash cococrasers ides pak tuka samo vo external scrapes/enable/ mestis cocoscrapes
mozes i titlovi.com da ubacis, sve e na kodi instalirano toa samo instal pravis vo kodi addons/subtitlesЕ ова е друго. Средено! Фала ти многу.
Тоа средив уште на почеток: титлови и opensubtitles веќе ставени. Ама тоа мочано Account Manager никаде го немаше.mozes i titlovi.com da ubacis, sve e na kodi instalirano toa samo instal pravis vo kodi addons/subtitles
Dzirni za sync so trakt tv. Za stremio, ne kodi.Ај последен пост ќе ми биде ова затоа што е офтопик, ама стремио си е стремио. Да ти се плукнам у кодито и лошиот UI. На Стремио барем ти дава некое инфо од имдб за филмовите. Тука пуштам некој филм што ми даде 3 days in Malay, го изгасив после 5 минути. Одам на imdb оценка 2.7/10, хк пу.
Да, интерфејсот е ужасен. Ама еве за вакви ситуации кога не работи Torrentio, ќе се најде.Ај последен пост ќе ми биде ова затоа што е офтопик, ама стремио си е стремио. Да ти се плукнам у кодито и лошиот UI. На Стремио барем ти дава некое инфо од имдб за филмовите. Тука пуштам некој филм што ми даде 3 days in Malay, го изгасив после 5 минути. Одам на imdb оценка 2.7/10, хк пу.
оди во фен/ tools/set views смени си како сакаш да ти биде менито, друго со десен клик или ако си со данлиско држиш на филмот.серија во информација имаш и оваАј последен пост ќе ми биде ова затоа што е офтопик, ама стремио си е стремио. Да ти се плукнам у кодито и лошиот UI. На Стремио барем ти дава некое инфо од имдб за филмовите. Тука пуштам некој филм што ми даде 3 days in Malay, го изгасив после 5 минути. Одам на imdb оценка 2.7/10, хк пу.