Општи дискусии за ТВ серии

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.987
Поени од реакции
37.271
Да се вратам на темата малку, гледам The Bear нема своја тема иако серијата е предобра. Трета сезона излезе пред некој ден и веќе ја завршив. Серијава за сега е од оние што секоја сезона крева ниво. Се надевам нема да ја заебат со 4та. Некои епизоди се толку тензични што мислам дека ќе добијам некој паничен напад, феноменално изведено.
Мене не ми легна, јас ја прекинав уште на прва сезона. Ама по толку позитивни коментари тука, изгледа ќе треба да и дадам нова шанса. Прво да ги завршам последните сезони на Ted Lasso и Foundation, па таа ќе биде на ред.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Првата сезона малку споро почна ама беше исто одлична. Втората ги зголемија тензиите, камерата и самите актери се фантастични. Третава уште подобра.

Пак ќе кажам, некои епизоди ми прават таква тензија да имам чувство како да се гушам. Владее општ хаос, а се работи за ебан ресторан. Мислам дека нема да згрешиш ако и дадеш шанса.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Има шанси да те фати долгата, селективна рака на законот ако го користам ова во земја кајшто нелегални торенти итн. се сметаат за огромен криминален акт и стварно те тужат за овие ствари? Имав гости од странство еднаш, заборавила да исклучи торент уште од дома, го исклучи овде после 20 секунди и оп, тужба од Warner 900 евриќи на име на оној што го има договорот за интернет конекција. Нема моментално серија или филм што вреди да си правам вакви стресови, така да ми треба инфо дали е 100% сигурно и без P2P.
Можно е да не можеш да ја инсталираш апликацијата или да е блокирана апликацијата таму кај што си, пошто е андроид апликација.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.620
Поени од реакции
7.756
Успеав, многу убаво објаснето. :vozbud: :love:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.210
Поени од реакции
8.310
Брат зашто бе не можам никаква порака да ти пратам? хахахха

Ми треба step by step guide (како на глуп да му објаснуваш, зашто сум глуп за овие работи) како да го направам и ја ова, зашто во моментов плаќам Нетфликс, Дизни, Амазон Прајм и плус преку Телеком операторот што имам HBO.
среди ли ?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Гледа некој Interview with the vampire? The best show noone's watching.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Што да се рече за The Bear. Ептен приземна, реална серија за луѓе од крв и месо, луѓе што го работат тоа што го работат со страст и љубов, луѓе со проблеми у приватен живот ко секој од нас.

Освен у пар моменти ко почнат да се расправаат и да ме мавне анксиозност од таа врева, 95% од серијата е право уживање. Ептен ме опушта дур ги гледам како готват.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Што да се рече за The Bear. Ептен приземна, реална серија за луѓе од крв и месо, луѓе што го работат тоа што го работат со страст и љубов, луѓе со проблеми у приватен живот ко секој од нас.

Освен у пар моменти ко почнат да се расправаат и да ме мавне анксиозност од таа врева, 95% од серијата е право уживање. Ептен ме опушта дур ги гледам како готват.
Исклучок е 6та епизода од 2ра сезона така? :icon_lol:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.905
Поени од реакции
23.591
Ја веќе не гледам никаков ранкинг на интернет. Ми се чини намерно се прават сите овие глупи листи за најдобар филм, тв серија, најдобра кујна, најдобра земја за туризам итн., само за луѓето да се расправаат во коментар а со тоа да се зголеми популарноста на објавата.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.999
Поени од реакции
42.715
Брејкинг Бед е најдобра, не треба листа. ББ нема слаба епизода, камо ли сезона, освен таа со епизода со мувата која е дискутабилна :D

Kajgana Shop

На врв Bottom