naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.010
- Поени од реакции
- 5.666
Гоца, Таца, Билјана и Кате? Канал 5 ни ја уништува визијата за Очајни домаќинки!
http://www.tvpaket.com.mk/tv/445-2012-04-23-15-58-38
Fixed.али viva la Internet andcable TV.
Единствените комедии кои ги гледам моментално се Community и Louie. И двете се различни, имаат поинаков пристап кон хуморот и што е многу битно - немаат смеење во позадина. 30 Rock ја пратам се' уште, ама некако чувствувам дека серијата требаше да заврши одамна, не дека не е смешна. Што значи, ако немаш гледано, која од првите две серии да ја одбереш нема да згрешиш.Ќе може некој да ми препорача квалитетна серија (комедија).
Кажи прво кои други филмови и серии ти се смешни, за да знаеме што да ти предложуваме.Ќе може некој да ми препорача квалитетна серија (комедија).
Последно ја гледав Coupling. Пред неа третиот камен од сонцето. Сакам mockumentaries. Arrested development ја имам гледано и една од најсмешните што ја имам гледано... The office ја немам гледано уште...Кажи прво кои други филмови и серии ти се смешни, за да знаеме што да ти предложуваме.
Ако одам по мој вкус, mockumentaries се најдобри, а и Louie и Community се многу добри што ги спомнаа погоре. It's always sunny in Philadelphia...
Епа тогаш дефинитивно мокјументарис. Почни со Мodern Family, па Curb Your Enthusiasm, a The Office ако ти е добра ќе ја гледаш и Parks and rec после неа. Ако ти се смешни глупите луѓе и цајканите (иста категорија се и двата вида на луѓе ама ок ) гледај ја Reno 911 па Death ValleyПоследно ја гледав Coupling. Пред неа третиот камен од сонцето. Сакам mockumentaries. Arrested development ја имам гледано и една од најсмешните што ја имам гледано... The office ја немам гледано уште...
Не си сам, уствари не сум сам. А и тема имаше за серијата. Лани летото првата сезона ја изгледав, па еве сега гледам втората е на повидок.Никој не гледа Suits освен мене? Ептен добра адвокатска серија.
Никој не гледа Suits освен мене? Ептен добра адвокатска серија.
Многу добар рејтинг има серијава. Порано пријавувајте вакви работи.Не си сам, уствари не сум сам. А и тема имаше за серијата. Лани летото првата сезона ја изгледав, па еве сега гледам втората е на повидок.
Ако си фан на Британски хумор ти ја препорачувам Red Dwarf. Се работи за единствениот човек во универзумот кој преживува единствено затоа што е морон и е во потрага по друго човечко суштество (жени). Неверојатно добра сај фај заебанција, сличен хумор како и кај 3 камен од сонцето, затоа и ја загледав. Првата и втората сезона се малку спори ама серијата вреди да се гледа.Ќе може некој да ми препорача квалитетна серија (комедија).
The Larry Sanders ShowЌе може некој да ми препорача квалитетна серија (комедија).