Општи дискусии за ТВ серии

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Не се предава Чендлер.

Ќе му ја укинат и оваа, толку среќа има... :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Американциве имаат многу идиотска политика со некои серии. Ги „терминираат(мораше вака)“, иако според тоа како завршува сезоната, ќе си помислиш дека ќе има и наредна сезона, ако не си го дознал горенаведеното.

Покрај Тerminator SCC(2009), и Missing(без разлика каква е серијата, квалитативно) ја прекинаа.
На други не ми текнува баш у моментов.

Член од
3 април 2012
Мислења
161
Поени од реакции
156
Ќе може некој да ми препорача квалитетна серија (комедија).

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Единствените комедии кои ги гледам моментално се Community и Louie. И двете се различни, имаат поинаков пристап кон хуморот и што е многу битно - немаат смеење во позадина. 30 Rock ја пратам се' уште, ама некако чувствувам дека серијата требаше да заврши одамна, не дека не е смешна. Што значи, ако немаш гледано, која од првите две серии да ја одбереш нема да згрешиш.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Кажи прво кои други филмови и серии ти се смешни, за да знаеме што да ти предложуваме.

Ако одам по мој вкус, mockumentaries се најдобри, а и Louie и Community се многу добри што ги спомнаа погоре. It's always sunny in Philadelphia...

Член од
3 април 2012
Мислења
161
Поени од реакции
156
Кажи прво кои други филмови и серии ти се смешни, за да знаеме што да ти предложуваме.

Ако одам по мој вкус, mockumentaries се најдобри, а и Louie и Community се многу добри што ги спомнаа погоре. It's always sunny in Philadelphia...
Последно ја гледав Coupling. Пред неа третиот камен од сонцето. Сакам mockumentaries. Arrested development ја имам гледано и една од најсмешните што ја имам гледано... The office ја немам гледано уште...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Последно ја гледав Coupling. Пред неа третиот камен од сонцето. Сакам mockumentaries. Arrested development ја имам гледано и една од најсмешните што ја имам гледано... The office ја немам гледано уште...
Епа тогаш дефинитивно мокјументарис. Почни со Мodern Family, па Curb Your Enthusiasm, a The Office ако ти е добра ќе ја гледаш и Parks and rec после неа. Ако ти се смешни глупите луѓе и цајканите (иста категорија се и двата вида на луѓе ама ок :) ) гледај ја Reno 911 па Death Valley

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Никој не гледа Suits освен мене? Ептен добра адвокатска серија.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Не си сам, уствари не сум сам. :D А и тема имаше за серијата. Лани летото првата сезона ја изгледав, па еве сега гледам втората е на повидок.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не си сам, уствари не сум сам. :D А и тема имаше за серијата. Лани летото првата сезона ја изгледав, па еве сега гледам втората е на повидок.
Многу добар рејтинг има серијава. Порано пријавувајте вакви работи.:)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ако си фан на Британски хумор ти ја препорачувам Red Dwarf. Се работи за единствениот човек во универзумот кој преживува единствено затоа што е морон и е во потрага по друго човечко суштество (жени). Неверојатно добра сај фај заебанција, сличен хумор како и кај 3 камен од сонцето, затоа и ја загледав. Првата и втората сезона се малку спори ама серијата вреди да се гледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom