Краден наслов од американска серија+феминистичка песна од Бијонсе+Турција=нова хит серија на Анал 5Јас се изгубив во муабетов меѓу Gache и Red John.
Трпение, спасение. Ќе видиш и таква ќе никне овде. Изгледа уште не почнала да се емитува па затоа ни е статус кво работаваА шо бе нема да има посебно отворена тема за Очајниве Домаќинки ?
Не бе еве ги моментално играат на Канал 5, моиве по дома не се станати од пред ТВТрпение, спасение. Ќе видиш и таква ќе никне овде. Изгледа уште не почнала да се емитува па затоа ни статус кво работава
Во тој случај ситуацијава е алармантна. Не е можно да нема во подфорумов тема за некоја турска серија. Де замоли ги твоите нека ја отворат ако сакашНе бе еве ги моментално играат на Канал 5, моиве по дома не се станати од пред ТВ
Да им направам акаунт, само за серијава тема да отворатВо тој случај ситуацијава е алармантна. Не е можно да нема во подфорумов тема за некоја турска серија. Де замоли ги твоите нека ја отворат ако сакаш
Гоца секогаш знаеше кога треба да се онесвести, а знаеше и како да го направи тоа......знаеше точно кога треба да да ги затвори очите и да легне на земја
Wait, what? Има лик што се вика Гоца ???????Да им направам акаунт, само за серијава тема да отворат
Ама трагично е сценариово....
Yes? Someone called me?Wait, what? Има лик што се вика Гоца
И јас планирам да ја гледам ама во тој случај би требало од распоредот за гледање да тргнам нешто за да направам место за оваа. Ама Малечката Невеста и Бурни Времиња ми е тешко да ги тргнам зашто веќе сум приврзан за циганчиќите и за нервокинечките зверови. Башка и нова Индиска ке носат па сум растргнат искрено што да гледам.Јас најискрено ќе ја гледам серијава......урнебес е, не се знае која каде тера.
И Gache колку време бараат шеќер луѓево бе ?