Општи дискусии за ТВ серии

G

garthok

Гостин
Wayward ја гледам моментално седма, ако продолжат со тинејџ булшит моментите ќе ја преќинам.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.869
Поени од реакции
7.102
Дечки дали има здрави торенти од Babylon 5 на приватните тракери ?
На овие јавните све што најдов цркнало и тиња квалитет ... Пробав на попкорн да глеам али небива и таму, решение ?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Wayward pines до средина добра последните 2-3 епизоди особено крајот неинвентивно. Можеше далеку подобро.
Sense8 е одлична серија за гејови и лезбејки кои не гледале сајнс фикшн никогаш во својот живот. За останатите - срање.

Последно уредено:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
и јас синоќа ја почнав wayward pines, добар пилот (y) ќе вијме како ќе се развива.

Дај препорачајте нешто ново шо има ама добро онака. од ова лето шо испаднало. Предност имаат комедиите од по 20-30 минути.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мене првите 4 епизоди од Wayward ме натераа да мислам дека во друга насока ќе оди серијата, вака горе-долу клише ми беше. На тоа додај сите лоши работи погоре што ги спомнавте и испадна многу лоша.
Изгледа на крај подобро што не и‘ отворивте тема. :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.155
Поени од реакции
8.214
Дечки дали има здрави торенти од Babylon 5 на приватните тракери ?
На овие јавните све што најдов цркнало и тиња квалитет ... Пробав на попкорн да глеам али небива и таму, решение ?
75gb sakas?l

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Wayward pines до средина добра последните 2-3 епизоди особено крајот неинвентивно. Можеше далеку подобро.
Sense8 е одлична серија за гејови и лезбејки кои не гледале сајнс фикшн никогаш во својот живот. За останатите - срање.
Sense8 е доживување на годината.

G

garthok

Гостин
И би Wayward, за 2 дена. Подочњаци до колена. Предлог нешто ново да почнам? (Си ветив дека нема но јебига посилно е од мене). Само да не се некои Стивен Кинг (Under the dom) дрканици.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Ако сакаш пејсажи можеби. Ама за такви работи ти препорачувам виасат натуре или лукс тв.
Во темата за серијата имаше генерално добри впечатоци и на твое разочарување доаѓаа од секаков вид на луѓе, така што е далеку од срање кое ти го потенцираш.
Т.е. не ни кажа зошто е, ама не е ни важно, гледам добри работи ми препорачуваш за гледање. :aplauz:

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Во темата за серијата имаше генерално добри впечатоци и на твое разочарување доаѓаа од секаков вид на луѓе, така што е далеку од срање кое ти го потенцираш.
Т.е. не ни кажа зошто е, ама не е ни важно, гледам добри работи ми препорачуваш за гледање. :aplauz:
Затоа што дејствието доколку воопшто го има се одмотува преспоро. Не може во 5 епизоди уште мистерии и нејаснотии до максимум да има. Со ова темпо треба 10 сезони минимум да има. Ја почнав да ја гледам пошто мислев дека личи на heroes ама нема врска сто пати е послаба. Има очигледно добар буџет, има добри кадри - работа со камера, снимана во различни земји и тн. И втора работа, бидејќи сум страсен гледач на серии:) веќе се навикнав на фактот дека холивуд има агенда да ни го наметне геј прашањето и да ги претстави гејовите како нешто супер кул паметно, но во оваа серија таа агенда па и пропаганда ги преминува сите граници. Проблемите на педерите, проблемите на лезбејките се главни во сајнс фикшн серија. Малку глупо, малку повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom