G
garthok
Гостин
Wayward ја гледам моментално седма, ако продолжат со тинејџ булшит моментите ќе ја преќинам.
не ја прекинувај за 2 епизоди сеа и ти, крајот е многу добарWayward ја гледам моментално седма, ако продолжат со тинејџ булшит моментите ќе ја преќинам.
Ќе и дадам шанса, иако алергичен сум на такви филери.не ја прекинувај за 2 епизоди сеа и ти, крајот е многу добар
75gb sakas?lДечки дали има здрави торенти од Babylon 5 на приватните тракери ?
На овие јавните све што најдов цркнало и тиња квалитет ... Пробав на попкорн да глеам али небива и таму, решение ?
Sense8 е доживување на годината.Wayward pines до средина добра последните 2-3 епизоди особено крајот неинвентивно. Можеше далеку подобро.
Sense8 е одлична серија за гејови и лезбејки кои не гледале сајнс фикшн никогаш во својот живот. За останатите - срање.
Ако сакаш пејсажи можеби. Ама за такви работи ти препорачувам виасат натуре или лукс тв.Sense8 е доживување на годината.
Во темата за серијата имаше генерално добри впечатоци и на твое разочарување доаѓаа од секаков вид на луѓе, така што е далеку од срање кое ти го потенцираш.Ако сакаш пејсажи можеби. Ама за такви работи ти препорачувам виасат натуре или лукс тв.
Затоа што дејствието доколку воопшто го има се одмотува преспоро. Не може во 5 епизоди уште мистерии и нејаснотии до максимум да има. Со ова темпо треба 10 сезони минимум да има. Ја почнав да ја гледам пошто мислев дека личи на heroes ама нема врска сто пати е послаба. Има очигледно добар буџет, има добри кадри - работа со камера, снимана во различни земји и тн. И втора работа, бидејќи сум страсен гледач на серии веќе се навикнав на фактот дека холивуд има агенда да ни го наметне геј прашањето и да ги претстави гејовите како нешто супер кул паметно, но во оваа серија таа агенда па и пропаганда ги преминува сите граници. Проблемите на педерите, проблемите на лезбејките се главни во сајнс фикшн серија. Малку глупо, малку повеќе.Во темата за серијата имаше генерално добри впечатоци и на твое разочарување доаѓаа од секаков вид на луѓе, така што е далеку од срање кое ти го потенцираш.
Т.е. не ни кажа зошто е, ама не е ни важно, гледам добри работи ми препорачуваш за гледање.