H
Hip.Hop_MKD
Гостин
R.I.P. my Bike
Собирам пари за нов, стариот го испратив пред некој ден...
Од почетокот на стазата во Влае,до мостот близнак во Ново Лисиче ја измерив 11км .Глеам за на стаза има поделени мислења, гужва и сл. Колку километри се од мостот у Влае до аеродром?
Каков Драг? Драг ОНЕ, Гризли или?Се канам утре да отидам да си купам точак...
Разгледав на 2-3 места, и најверојатно ќе земам Drag за околу 12.000 денари. Кај универзална, до Вучко, кај тој чичкото - како и да се викаше
Што се случи?R.I.P. my Bike
Му помина рокот, доста ме служеше 5 години време е за нов се размонтира тотално душата му ја вадев, ќе го носам на отпад со други ствари за да земам пари да купам нов, поскап и подобар... А ако купам прво тука ќе се пофалам и постирам слика од новиот, здравје.....Што се случи?
Еве едно и од менеНЕНОРМАЛНО ДОБРО ВИДЕО....
Едно другарче мое баш сеа скоро, пред две недели негде зема Drag и е доста задоволен.Се канам утре да отидам да си купам точак...
Разгледав на 2-3 места, и најверојатно ќе земам Drag за околу 12.000 денари. Кај универзална, до Вучко, кај тој чичкото - како и да се викаше
Точаков ми е за онака, од овде - до одне да ме однесе, чисто рекреативно, ваљда ако соберам храброст ќе се испробам и до средно да се качам, иако тешко да ќе стигнам до таму Али тоа отом-потом...
Ако некој видел нешто слично за овие пари од прилика +/- некоја илјадарка, слободно нека предложи.
Со другар бев искочен кога разгледувавме, он повеќе се разбира, јас малце сум изгубен коа станува збор за точаци... Он ми кажа од се тоа што видовме, најдобра варијанта за тие пари бил Драг-от.
Друга работа, ме интересира околу најдобри локации за возење во градов?
Глеам за на стаза има поделени мислења, гужва и сл. Колку километри се од мостот у Влае до аеродром?
Искрено, за Drag-от немам некое мислење, значи Бугарска фирма со низок до среден квалитет. Е сега ако можеш да додадеш уште 2-3 илјади муабетот е друг. Тука веке имаш точаци од некои светски брендови. Бидејќи викаш дека ке го возиш повекето време низ град тогаш можеш да размислиш и за хибрид, тоа е нешто слично на mountain bike само со мазни (тенки) гуми и помал од на виљушката. Дали провери во Bike Market кај фонтана (Merida точаци)?? Имаат одлични цени и голем избор на точаци. Би те советувал да поминеш да ѕирнеш. Во најмала рака имаш Schwinn точаци во Вучко од 11-14 илјади денари кои според мене се подобри од Drag-от.Се канам утре да отидам да си купам точак...
Точаков ми е за онака, од овде - до одне да ме однесе, чисто рекреативно, ваљда ако соберам храброст ќе се испробам и до средно да се качам, иако тешко да ќе стигнам до таму Али тоа отом-потом...
Ако некој видел нешто слично за овие пари од прилика +/- некоја илјадарка, слободно нека предложи.
Со другар бев искочен кога разгледувавме, он повеќе се разбира, јас малце сум изгубен коа станува збор за точаци... Он ми кажа од се тоа што видовме, најдобра варијанта за тие пари бил Драг-от.
Друга работа, ме интересира околу најдобри локации за возење во градов?
Глеам за на стаза има поделени мислења, гужва и сл. Колку километри се од мостот у Влае до аеродром?
Зависи од која класа и до колку пари.Дечки кој мењач е подобар шимано или Срам ??
Екстра е точаков и одлична опрема има.Да ја освежам темава малку.Еве го мојот миленик.Го имам веќе три години и не се одвојувам од него...
Bump Најдов стем и волан некој да не му се наоѓа виљушка Dart1 или 2.Да не има некој за продавање виљушка со стем и волан?
По можност нешто поефтино
Слушај ако можеш да си дозволиш подобро купи си минимум Rock shox Tora, батали Dart 1,2,3 не трпат многу мачење и трескање, од искуство ти зборам. А инаку патекава е одлична и ептен сакам да ја пробам само што пекол е времево надвор, не е некако за качување.Bump Најдов стем и волан некој да не му се наоѓа виљушка Dart1 или 2.
Ps: Кој сака може да се придружи на вожна до средно и од средно до крст со жичара и надоле спуст по патекава на видеово не е стрмна а доста брза и не бара кој знае каков точак ја ја спуштам со Drag Hacker со стандард виљушка
Ја треба да купам точак ова за периодов ми треба виљушка за два три месеци ке купам асален точак.Слушај ако можеш да си дозволиш подобро купи си минимум Rock shox Tora, батали Dart 1,2,3 не трпат многу мачење и трескање, од искуство ти зборам. А инаку патекава е одлична и ептен сакам да ја пробам само што пекол е времево надвор, не е некако за качување.
6 сабајле?Ја треба да купам точак ова за периодов ми треба виљушка за два три месеци ке купам асален точак.
Иначе ако си за возење во вторник (во понеделник не работи жичарата) накај 6 саат таман е за возење башка посвежо е нагоре.