H
Hip.Hop_MKD
Гостин
R.I.P. my Bike

Собирам пари за нов, стариот го испратив пред некој ден...

Собирам пари за нов, стариот го испратив пред некој ден...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глеам за на стаза има поделени мислења, гужва и сл. Колку километри се од мостот у Влае до аеродром?
Се канам утре да отидам да си купам точак...
Разгледав на 2-3 места, и најверојатно ќе земам Drag за околу 12.000 денари. Кај универзална, до Вучко, кај тој чичкото - како и да се викаше![]()
R.I.P. my Bike![]()
![]()
Собирам пари за нов, стариот го испратив пред некој ден...![]()
Што се случи?
НЕНОРМАЛНО ДОБРО ВИДЕО....
Разгледав на 2-3 места, и најверојатно ќе земам Drag за околу 12.000 денари. Кај универзална, до Вучко, кај тој чичкото - како и да се викаше
Точаков ми е за онака, од овде - до одне да ме однесе, чисто рекреативно, ваљда ако соберам храброст ќе се испробам и до средно да се качам, иако тешко да ќе стигнам до тамуАли тоа отом-потом...
Ако некој видел нешто слично за овие пари од прилика +/- некоја илјадарка, слободно нека предложи.
Со другар бев искочен кога разгледувавме, он повеќе се разбира, јас малце сум изгубен коа станува збор за точаци... Он ми кажа од се тоа што видовме, најдобра варијанта за тие пари бил Драг-от.
Друга работа, ме интересира околу најдобри локации за возење во градов?
Глеам за на стаза има поделени мислења, гужва и сл. Колку километри се од мостот у Влае до аеродром?
Разгледав на 2-3 места, и најверојатно ќе земам Drag за околу 12.000 денари. Кај универзална, до Вучко, кај тој чичкото - како и да се викаше
Точаков ми е за онака, од овде - до одне да ме однесе, чисто рекреативно, ваљда ако соберам храброст ќе се испробам и до средно да се качам, иако тешко да ќе стигнам до тамуАли тоа отом-потом...
Ако некој видел нешто слично за овие пари од прилика +/- некоја илјадарка, слободно нека предложи.
Со другар бев искочен кога разгледувавме, он повеќе се разбира, јас малце сум изгубен коа станува збор за точаци... Он ми кажа од се тоа што видовме, најдобра варијанта за тие пари бил Драг-от.
Друга работа, ме интересира околу најдобри локации за возење во градов?
Зависи од која класа и до колку пари.Дечки кој мењач е подобар шимано или Срам ??
Екстра е точаков и одлична опрема има.Да ја освежам темава малку.Еве го мојот миленик.Го имам веќе три години и не се одвојувам од него...
![]()
Bump Најдов стем и волан некој да не му се наоѓа виљушка Dart1 или 2.Да не има некој за продавање виљушка со стем и волан?
По можност нешто поефтино![]()
Слушај ако можеш да си дозволиш подобро купи си минимум Rock shox Tora, батали Dart 1,2,3 не трпат многу мачење и трескање, од искуство ти зборам. А инаку патекава е одлична и ептен сакам да ја пробам само што пекол е времево надвор, не е некако за качување.Bump Најдов стем и волан некој да не му се наоѓа виљушка Dart1 или 2.
Ps: Кој сака може да се придружи на вожна до средно и од средно до крст со жичара и надоле спуст по патекава на видеово не е стрмна а доста брза и не бара кој знае каков точак ја ја спуштам со Drag Hacker со стандард виљушка
Слушај ако можеш да си дозволиш подобро купи си минимум Rock shox Tora, батали Dart 1,2,3 не трпат многу мачење и трескање, од искуство ти зборам. А инаку патекава е одлична и ептен сакам да ја пробам само што пекол е времево надвор, не е некако за качување.
Ја треба да купам точак ова за периодов ми треба виљушка за два три месеци ке купам асален точак.
Иначе ако си за возење во вторник (во понеделник не работи жичарата) накај 6 саат таман е за возење башка посвежо е нагоре.