П
Пепси_
Гостин
Што е толку чудно ?6 сабајле?
Сум возел во 7 сабајле едно 3-4 км се вратив после вечерта кај 7-8 пак истиот пат го возев
Што е толку чудно ?6 сабајле?
Не ми е воопшто чудно Ја на водно бев пред 3-4 дена,у 05:45 тргнав од дома.. Може да се оди,ако има нешто организираноШто е толку чудно ?
Сум возел во 7 сабајле едно 3-4 км се вратив после вечерта кај 7-8 пак истиот пат го возев
Не не сабајле поручек6 сабајле?
Го имам возено првиот дел,од крстот до одморалиштето.Супер е патеката.Ја препорачувамBump Најдов стем и волан некој да не му се наоѓа виљушка Dart1 или 2.
Ps: Кој сака може да се придружи на вожна до средно и од средно до крст со жичара и надоле спуст по патекава на видеово не е стрмна а доста брза и не бара кој знае каков точак ја ја спуштам со Drag Hacker со стандард виљушка
не да е супер екстра е. Ајде кој е за у вторник ја и уште еден другар сме сигурни потребни се точак и 100 ден за жичара а богами и желба во 18 часот кинисуваме од полицијата. Патеката е добра и за почетници доста добра патека за да влезе чивијата и да почнете почесто да идете. Иначе јас сум пропали road бајкер од цикло ас али доста ме заразија со downhill па после правев пауза голема и сега се враќам ама онака лајт не многу екстремноГо имам возено првиот дел,од крстот до одморалиштето.Супер е патеката.Ја препорачувам
Кире -Цикло ас Од таму ми е точакот,таму го сервисирам..не да е супер екстра е. Ајде кој е за у вторник ја и уште еден другар сме сигурни потребни се точак и 100 ден за жичара а богами и желба во 18 часот кинисуваме од полицијата. Патеката е добра и за почетници доста добра патека за да влезе чивијата и да почнете почесто да идете. Иначе јас сум пропали road бајкер од цикло ас али доста ме заразија со downhill па после правев пауза голема и сега се враќам ама онака лајт не многу екстремно
Да да Кире и лазе со Арсо преварантот на чело клуб Скопје . Иначе за кацига немам ни јас се отиде на продажба пред доста време како и да е не му ја мисли многу доаѓај во вторник.Кире -Цикло ас Од таму ми е точакот,таму го сервисирам..
Иначе за во вторник,можеби ќе дојдам Ама јас немам ништо,ни кацига ни ништо...
Е па најпаметно ти е тогаш ич да не даваш сега пари туку да си го почекаш новиот точак, едноставно нема да ти се исплати, Dart 2 е од прилика 6-7 илјади денари, подобро инвестирај ги во новиот точак. А за возење, вчера попладне накај 19 часот бев на Водно и не беше страшно, само касно стигнав на средно, пред стемнување и не се качив на жичара. Имаше доста со точаци. Па може да се договориме луге од тука и да возиме.Ја треба да купам точак ова за периодов ми треба виљушка за два три месеци ке купам асален точак.
Иначе ако си за возење во вторник (во понеделник не работи жичарата) накај 6 саат таман е за возење башка посвежо е нагоре.
Спенсер ако си за возење, бујрум.6 сабајле?
Не се вози веке на кеј, сташно е таму, или ке убиеш некого или ке те убијат. Дефинитивно треба паралелна патека посебно за ролери и посебно за точаци. Вчера бев после Водно на пивце на плажата кај парк и хаос беше.Кога се спремав еднаш за маратон, со точак од средно до крстот и назад, мислам дека после тоа недела дена нозете осеќав дека ми се уште на Водно. Ама и зима беше и замрзнат беше патот, тешки беа условите.
П.С. Сезонава на стаза добро ја терам, само ме нервираат суртуци што сред стаза ќе најдат некој познаник па муабети. Ко метар лево или десно да се поттргне да му е тешко ко километар.
Повеќе од 2500 не давам за 6000 има тора http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=rPnjLC93QWw=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/Qv0QZS5qruOTvfY jIBBUbV2SunSOh0bRU7NBmlMQNjZ0DphIEQib4m1 yuTuNBNNGEhpRbChx1JUWS7amGVBf&page=2Е па најпаметно ти е тогаш ич да не даваш сега пари туку да си го почекаш новиот точак, едноставно нема да ти се исплати, Dart 2 е од прилика 6-7 илјади денари, подобро инвестирај ги во новиот точак. А за возење, вчера попладне накај 19 часот бев на Водно и не беше страшно, само касно стигнав на средно, пред стемнување и не се качив на жичара. Имаше доста со точаци. Па може да се договориме луге од тука и да возиме.
Тоа веке е друга работа, јас мислев за нова. Нова си е нова, јас на пример не би купил половна виљушка, што знам, не можеш да знаеш што и се случувало пред тебе. Имам другарче и стави баш таква половна и му пукна на грлото, се направи лом. Ден денес уште се оправа од падот. Пу, пу, не дај боже.
Јас не сум сигурен за утре 100% и затоа ништо не ви ветувам. Ако доаѓам ке бидам кај полицијата според договореното.Значи Вторник 18.00 кај полицијата 90% доаѓам/ Боки, Зоцц ќе бидете и вие таму?
Ја доаѓам со другарка, Боки рече доаѓа 100%... кај полицијата мислам во 18.00Дечки има ли кворум за денес во 18:00 или не?? Боки, Спенсер, Џену Грл?? Чисто да знам, а сакам да викнам и еден другар.