- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
50 денари иначе.Колку кошта штелување на мењачот или што и да е тоа на сервиз?
Да не знае некој каде фарбаат рам на велосипед и за колку пари ?
50 денари иначе.Колку кошта штелување на мењачот или што и да е тоа на сервиз?
Купи си спреј и среди го сам, не е некоја голема работа50 денари иначе.
Да не знае некој каде фарбаат рам на велосипед и за колку пари ?
се лупи со спреј при секој малце појак удар, најубаво е со фарба како за кола да се исфарба или да се пластифицира бар нема да е фуш направеноКупи си спреј и среди го сам, не е некоја голема работа
ммм.. мислам дека и у “фарбара“ го фарбаат со спрејсе лупи со спреј при секој малце појак удар, најубаво е со фарба како за кола да се исфарба или да се пластифицира бар нема да е фуш направено
во право си , ја го офарбав мојот точак со спреј од 400 денари и целиот се лупеше , ама барем со мерак го возев после бидејки знаев дека е мој труд :motor:се лупи со спреј при секој малце појак удар, најубаво е со фарба како за кола да се исфарба или да се пластифицира бар нема да е фуш направено
Колку време траеше бојата?во право си , ја го офарбав мојот точак со спреј од 400 денари и целиот се лупеше , ама барем со мерак го возев после бидејки знаев дека е мој труд :motor:
http://www.wikihow.com/Paint-a-Bikeво право си , ја го офарбав мојот точак со спреј од 400 денари и целиот се лупеше , ама барем со мерак го возев после бидејки знаев дека е мој труд :motor:
е тука може да ми е грешката . не ми текнува дали посочив за метал дека ми е... но сепак мислам дека не се исплати ... за недела дена ке почнам друг експеримент , ке стаам неонка на бициклот што мислам би требало КУЛ да биде :icon_coolhttp://www.wikihow.com/Paint-a-Bike
вака го фарбаше?
и дали со правилен тип на спреј (не се сите за метал)
Неонка?А бојата излупена ти остана?е тука може да ми е грешката . не ми текнува дали посочив за метал дека ми е... но сепак мислам дека не се исплати ... за недела дена ке почнам друг експеримент , ке стаам неонка на бициклот што мислам би требало КУЛ да биде :icon_cool
не не . нов точак имам , тој со излупена боја дреме во подрум и тоа не е баш неонка туку силиконско стапче со диодаНеонка?А бојата излупена ти остана?